"Ядерний удар або аварія на атомній станції": астролог попередила про небезпеку 8 листопада

4 листопада 2022, 18:27оновлено 15 листопада 2022, 11:24
Також можливі обстріли з повітря, ураження важливих транспортних шляхів, сполучень, транспортних засобів.
'Ядерний удар або аварія на атомній станції': астролог попередила про небезпеку 8 листопада
Астролог попередила про небезпеку ядерного удару або аварыъ на АЕС 8 листопада/ ua.depositphotos.com

Місячне затемнення, яке відбудеться 8 листопада, закладе фатальні події, які матимуть свій вплив у наступні 8-9 років. Ця астрологічна подія започаткує певні зміни у житті кожного, а також у світовому масштабі.

Про це розповіла астролог Ольга Медвецька. Вона попередила, що у день місячного затемнення є ризик радіаційного ураження. Це може означати або можливий ядерний удар, або аварію на атомній електростанції.

"Мушу також сказати, що, на жаль, участь у затемненні Урану несе і ризик радіаційного ураження. Це може бути як внаслідок застосування ядерки, так і через аварію на атомній станції. Проте вірогідність не є 100%. І наскільки я розумію, якщо протягом листопада цього не трапиться, то вже в грудні цей ризик буде дуже і дуже малим", – прогнозує астролог.

Вона зазначає, що ця небезпека може обійтися просто дуже інтенсивним обговоренням можливої загрози в інформаційному полі.

"Заспокоїти також хочу тим, що цілком може обмежитися і інтенсивними обговореннями теми ядерного удару чи нове розкручування теми АЕС", – спрогнозувала вона.

За словами астролога, також можливі обстріли з повітря, ураження важливих транспортних шляхів, сполучень, транспортних засобів.

Раніше астролог Влад Росс розповів, коли в листопаді краще нікуди не їздити. Як каже астролог, у деякі дні поїздки будуть сприятливі. Але загалом листопад 2022 року найгірший метод для подорожей цього року.

Нагадаємо, уже найближчими днями на фронті відбудуться важливі переломні події, і ситуація зміниться на користь України, зокрема, намічається "жест доброї волі" росіян щодо Херсона. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти