"Росія на колінах проситиме зупинити війну": астролог розповів, коли Україна поверне Херсон

28 липня 2022, 06:03
Астролог Влад Росс прогнозує, що битва за Херсон стане свого роду битвою за Сталінград і переломить хід війни.
Астролог передбачив, коли і як Херсон повернеться під контроль України
Втрата Херсона стане символом поразки Путіна, вважає астролог Влад Росс / Reuters, bizim.media, УНІАН, Суспільне

Незважаючи на те, що Росія готується до проведення в окупованому Херсоні "референдуму" і проголошення чергової "народної республіки", ніяку "ХНР" Кремлю не вдасться створити. На Херсон чекає велика битва, а російських окупантів – великий "котел". Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Причина неможливості створення "ХНР", за словами астролога, проста – Україна вже зовсім скоро поверне контроль над Херсоном.

"Херсон звільнять українські війська вже в серпні. Тому й мови бути не може про проголошення якоїсь республіки або про спробу Росії включити місто до свого складу. Підкреслюю, ЗСУ візьмуть Херсон у серпні 2022 року", – запевнив Влад Росс.

За прогнозом астролога, звільнення Херсона не дасться легко, але воно стане переломним моментом у війні з Росією.

"За Херсон буде велика битва. І буде велика перемога України. Битва за Херсон стане свого роду битвою за Сталінград, тобто переломним моментом у війні", – зазначив Влад Росс.

Астролог також додав, що приблизно в цей же час буде підбитий Кримський міст.

"Таким чином, всі символи перемоги Володимира Путіна перестануть існувати. Акела промахнувся. Хоча навіть не так... Акела обісрався. А тому Акелу можна скинути", – сказав Росс.

Астролог прогнозує, що росіян у Херсоні візьмуть в кільце.

"Путін просто не дозволить залишити єдиний обласний центр, який він узяв. Він не може залишити Херсон після того, як залишив Київську і Чернігівську області, як "жест доброї волі" і подарунок. Херсон стане символом поразки Путіна. І російські війська там точно потраплять в оточення", – переконаний Влад Росс.

читайте такожВпаде сам і угробить безліч людей: астролог розповів, як буде зруйнований Кримський міст

Крім того, на думку астролога, взяття Україною Херсона, знищення Кримського моста, а також початок нанесення ударів по Бєлгородській, Курській та інших областях РФ, що також відбудеться в серпні, ознаменують перенесення війни на територію Росії.

"Тільки після цього росіяни зрозуміють, що війну потрібно закінчувати, і з вересня вони на колінах почнуть просити Україну завершити війну. У Росії в листопаді пропонуватимуть повернутися до кордонів, що були до 24 лютого. От тільки Україна не погодиться на це – вона наполягатиме на звільненні всього півдня і Донбасу", – вважає Влад Росс.

читайте такожБілорусь воюватиме, але не з Україною: астролог розповів, як Лукашенко шокує Путіна

Як би там не було, наприкінці 2022 року росіяни будуть тікати з України, підкреслив Росс.

"Все, поголовно", – додав він.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, які українські міста в серпні можуть найбільше піддаватися ракетним ударам Російської Федерації, і за що Росія спробує стерти Харків із лиця землі, перетворивши його на другий Маріуполь.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти