Російська армія приречена на поразку: астролог склав гороскоп міністра оборони РФ Шойгу

21 травня 2023, 07:40оновлено 21 травня 2023, 22:57
Астролог Влад Росс переконаний, що останні дні життя Шойгу проведе у в'язниці.
Астролог Влад Росс передрік Шойгу в'язницю і вигнання
Астролог Влад Росс розповів, чому армія РФ приречена на поразку з Шойгу / Главред

Міністр оборони країни-агресора Російської Федерації Сергій Шойгу 21 травня відзначає свій 68-ий день народження. Астролог Влад Росс на прохання Главреда склав гороскоп Шойгу і розповів, чи може російська армія розраховувати на успіхи у війні, а також що чекає на російського міністра оборони.

За словами астролога, Шойгу зациклений на грошах, вони для нього є головним у житті.

"Він суто по "бабках". Абсолютний Телець, адже і Сонце, і Місяць у нього в Тельці. Супер-корупціонер. Все, що робить Шойгу, він робить заради грошей, заради мільярдів. У нього в загашнику більше мільярдів, ніж у будь-якого олігарха в Росії. Він багатший, ніж Роман Абрамович", – запевнив Влад Росс.

Також астролог наголосив, що, судячи з гороскопу, Сергій Шойгу не повинен був бути військовослужбовцем, це не його кармічне завдання.

"У нього висхідний Сатурн у знаку Скорпіона, що вказує на те, що така людина спілкується з духами. Тим більше, Нептун у нього в 12-му домі – домі духів і незвичайних явищ. Шойгу – шаман за своєю суттю. І все, чого він домагається в житті, завдяки шаманізму. Його гороскоп – це не гороскоп військовослужбовця. Він повинен був займатися нерухомістю і будівництвом", – переконаний Влад Росс.

Астролог стверджує, що Сергію Шойгу у жодному разі не можна було обіймати ніякі державні посади, тим більше, ставати міністром оборони.

"Судячи з гороскопу, він не повинен обіймати державні посади, інакше в тій сфері, якою він буде займатися, все може прогнити. Саме завдяки Шойгу російська армія в жалюгідному стані, і при ньому вона приречена бути другою в світі з кінця – він вкрав у російській армії все, що було можливо", – зазначив Влад Росс.

Також, за словами астролога, гороскоп російського міністра оборони свідчить про те, що він вкрай недовірливий і схильний підсиджувати інших людей.

"Шойгу підсиджує всіх навколо і робить все, щоб стати ближчим до головного тіла в РФ. Там точиться боротьба гадюк і жаб. Зняття Суровікіна, чорна мітка Пригожину – це все справа рук Шойгу, який завдяки висхідному Скорпіону і Сатурну майстерно веде закулісні й підкилимні ігри та бої, він просто блискучий у цьому сенсі", – стверджує Влад Росс.

Що ж стосується майбутнього Сергія Шойгу, то астролог упевнений, що на російського міністра оборони чекає в'язниця.

"Сатурн у 12-му домі гороскопу Шойгу – домі в'язниці – свідчить про те, що на нього чекає Гаазький трибунал. Останні дні життя Шойгу може провести у в'язниці. Великі зміни на нього чекають навесні 2024 року, особливо в плані переміщення та ув'язнення. У лютому-березні Сатурн увійде в дім переїзду, тобто він може змінити країну. Уран при цьому увійде в дім судових розглядів. Тож усе йде до того, що 2024 рік для Шойгу стане роком судового вироку і Гаазького трибуналу", – прогнозує Влад Росс.

А от щодо війни Росії проти України астролог говорить твердо – жодні військові перемоги Шойгу не світять.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про майбутнє міністра оборони РФ Шойгу і поразку російської армії:

"Шойгу не можна було обіймати жодну державну посаду, тим більше, військову, оскільки Чорний Місяць у знаку Стрільця в його гороскопі вказує напоразку. Якщо він буде очолювати армію, його військо ніколи не виграє жодну війну. Тому, на щастя для нас, Шойгу – абсолютний корупціонер, для якого гроші – це найголовніше в житті. Це дрібна душа, дуже меркантильна людина. Він не вболіває і не переймається перемогою своєї армії. Кету в поєднанні з Марсом свідчить про те, що його армія програє, це однозначно", – запевнив Влад Росс.

Крім того, астролог додав, що Шойгу вкрай небезпечно з'являтися на фронті, оскільки там його можуть вбити.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз для лідера РФ Володимира Путіна і передбачив йому близьку смерть. Крім того, Влад Росс проаналізував гороскоп власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина і розповів, чи світить йому президентська посада в Росії.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти