Народжені в рік Бика: які вони у відносинах і як домогтися успіху

21 вересня 2022, 13:55
Народжені в рік Бика будуть робити все, щоб домогтися успіху і забезпечити свою сім'ю найкращим.
1663624457-2069.jpg
Рік Бика - характер, особисте життя і кар'єра / ua.depositphotos.com

(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Бик - символ терпіння, лідерства і працьовитості. Народжені в цей рік люди печуться про благо своїх близьких. Вони геніальні і домагаються своїх цілей.

Бики вперті і занадто консервативні, вони не зможуть визнати чийсь авторитет, крім свого. Однак вони також не схильні до імпульсивного вибору, вони повільні в прийнятті рішень і ґрунтовно підходять до будь-якої справи.

відео дня

Люди, які були народжені в цей рік, можуть легко освоїти нову спеціальність. Вони будуть робити все для будівництва власного будинку і подорожей.

Чоловіки-Бики

Народжені в цей рік чоловіки неймовірно вперті. При цьому вони знають собі ціну і є надійними партнерами, які стануть головними здобувачам.

Чоловікам-Бикам багато що по плечу. Вони вважають за краще доводити свої почуття конкретними вчинками і фінансовим забезпеченням, а ось багато говорити красивих слів вони не будуть. Ці чоловіки також намагаються уникнути суперечок, але якщо все ж таке трапляється, то вони діють обґрунтовуючись на логічні доводи.

Жінки-Бики

Народжені в цей рік жінки стримані і консервативні. Вони не будуть довго кокетувати, а віддадуть перевагу серйозним стосункам. Жінки-Бики не хочуть швидкоплинних романів.

Вони спрямовують всю свою енергію на сім'ю - виховання дітей, турботу про коханого, господарство. У важкий момент жінка-Бик буде робити все, щоб забезпечити свою сім'ю. Завдяки своїй працьовитості такі люди домагаються великих висот.

Рік Бика
Рік Бика - характер, особисте життя і кар'єра / ua.depositphotos.com

Характер за стихіями

Чорний (синій) водяний Бик

Представники цього знака ніжні і турботливі по відношенню до своїх коханих. Вони будуть оточувати життя своїх близьких комфортом, але говорити про любов не будуть. Ці люди є піднесеними романтиками і надійними захисниками своєї сім'ї.

Зелений дерев'яний Бик

Цей знак стриманий в прояві своїх почуттів і емоцій. Народжені під цим знаком прагнуть зайняти впливове становище в суспільстві. Вони не люблять екстрим і імпульсивність. Такі Бики не будуть піддаватися маніпуляції і будуть довго коливатися перед прийняттям рішень. Їм необхідна підтримка близьких у важливих життєвих ситуаціях.

Жовтий земляний Бик

Представники цього знака працьовиті, великодушні і оптимістичні. Вони легко домагаються високого соціального статусу. Такі Бики мають відмінну фізичну витривалість. Вони пам'ятають про свої зобов'язання і завжди виконують те, що обіцяють.

Білий металевий Бик

Ці Бики більш вільні і відкриті в своїх почуттях і любові. Вони прагматичні і готові до помірних експериментів. Представники цього знака пристосовуються до нових умов. Вони мають сильний характер, що допомагає їм подолати будь-які труднощі в житті.

Червоний вогняний Бик

Представники цього знака є найбільш пристрасними. Вони надто прямолінійні в своїх почуттях і одночасно категоричні. Ці Бики природжені лідери, але вдома можуть поводити себе як диктатори. Вони добре забезпечують сім'ю, але вимагають дотримання правил і порядку.

1663624455-3728.jpg
Рік Бика - характер, особисте життя і кар'єра / ua.depositphotos.com

Бики в дружбі

У Бика немає багато друзів. Вони не люблять часті галасливі посиденьки. Для них на першому місці сім'я, але Бики завжди прийдуть на допомогу до своїх близьких друзів. Вони вміють зберігати таємниці і нічого не вимагають взамін за свою підтримку або допомогу.

Бики в кар'єрі

Народжені в рік Бика люди мають високу працездатність. Вони домагаються висот в кар'єрі і стають мудрими керівниками. Але при цьому не варто чекати поблажок від таких керівників, вони хочуть хорошого результату і віддачі. Представники цього знака люблять природу і сільське господарство. Ця сфера може стати їх захопленнями.

Бики в любові і шлюбі

Чоловіки-Бики дбайливі і надійні. Вони прагнуть до матеріального благополуччя і спокою вдома. Вони будуть доводити своїм обраницям, що вони найнадійніші і заможні. Такі чоловіки цінують в жінках непересічність, красу і впевненість. Вони потребують турботи і хочуть створити міцну сім'ю.

Кращими супутницями для такого чоловіка стануть представниці таких знаків, як Півень, Змія, Кінь і Бик.

Жінки-Бики дбайливі берегині домашнього вогнища. Вони створюють міцну сім'ю і можуть стати неймовірними матерями. Такі жінки не люблять галасливі збіговиська і вважають за краще раціонально використовувати свій час. Жінки-Бики скромні і вибіркові в спілкуванні. Вони прагнуть випробувати любов і не розмінюються на шлюб за розрахунком.

Кращий шлюб для них буде з Кроликом, Свинею, Козою, Півнем, Змією і Биком. А ось відносини з Тигром або Собакою можуть принести труднощі.

Раніше Главред розповідав про те, який характер у народжених в рік Щура, в якій сфері діяльності їм пощастить і на які знаки звернути увагу для створення міцної сім'ї.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти