Народжені в рік Тигра: який у них характер і чи можна приручити волелюбних лідерів

28 вересня 2022, 09:34оновлено 28 вересня 2022, 18:33
Народжені в рік Тигра не будуть терпіти, якщо ними будуть командувати. Але під впливом сильних почуттів вони можуть стати ніжними кошенятами.
Рік тигра
Характеристика народжених в рік Тигра / ua.depositphotos.com

(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Тигри люблять ризикувати. Вони стрімкі в прийнятті своїх рішень, зухвалі і обожнюють змагатися. Представники цього знака горді, імпульсивні і непередбачувані.

Життя з Тигром не принесе спокою, але буде неймовірно цікавим, повним злетів і падінь. Але якщо ви захочете приручити Тигра, то можете відразу відмовитися від цієї ідеї, адже вони волелюбні і точно не будуть піддавати дресируванню.

відео дня

Чоловіки-Тигри

Ці чоловіки мають неймовірно завзятий і цілеспрямований характер. Вони можуть домогтися успіху у всьому, про що тільки задумаються. Тигри - хоробрі воїни з душею романтика. Жінки не в силах встояти перед їх чарівністю, адже вони завжди вислухають і нададуть підтримку. Чоловіки-Тигри здатні зробити все, щоб їх сім'я ні від чого не залежала.

Жінки-Тигри

Ці дами рішучі і волелюбні. Вони не звикли відчувати, що хтось ними керує. Такі жінки неприборкані і не будуть підкорятися навіть своєму партнерові. Союз може бути гармонійним лише в тому випадку, якщо людина поруч з ними буде такою ж за силою духу, як і Тигриця. І тут мова йде не тільки про коханого, але і про друга, партнера по бізнесу. Незважаючи на те, що у таких жінок сильний характер, вони неймовірно творчі і мають відмінну фантазію.

Новий Рік 2022 - рік Тигра
Характеристика народжених в рік Тигра / ua.depositphotos.com

Характер за стихіями

Чорний водяний Тигр

Представники цього знака мають відмінні акторські здібності. Вони загадкові навіть для тих, хто їх знає давно. Такі Тигри зможуть розглянути різні ситуації з різних кутів, навіть якщо він не зовсім невигідний. Ці люди зберігають зовнішній спокій навіть в неприємних ситуаціях. Однак вони складні в розумінні і не завжди можуть знайти все необхідне в одному партнері.

Зелений дерев'яний Тигр

Ці люди краще за інших здатні проявляти свої почуття. З ними дуже легко знайти спільну мову і дійсно зблизитися. Дерев'яні Тигри мають відмінне почуття гумору, розвинений інтелект. Вони постійно вдосконалюються і розвиваються внутрішньо. Представники цього знака романтичні, але при цьому люблять розваги.

Жовтий земляний Тигр

Ці Тигри люблять розкіш і славу. Вони врівноважені і домагаються неймовірного успіху в кар'єрі. Представники цього знака мають різні інтереси і можуть займатися багатьма справами. Але це не завжди йде їм на користь, адже вони розсіюють свою увагу. Земляні Тигри на тлі всієї цієї завантаженості забувають приділити належну увагу своєму партнерові. При цьому вони не люблять відчувати, коли на них тиснуть або перевіряють.

Білий металевий Тигр

Ці Тигри надзвичайно наполегливі і розважливі. У спілкуванні і в роботі вони не схильні до компромісів. Вони можуть стати відмінним лідерами і керівниками. Однак такі Тигри потребують порад і емоційної підтримки. Можливо, все через те, що вони приховують свої справжні почуття. Це до речі заважає їм знайти любов.

Червоний вогняний Тигр

Справжнісінькі оптимісти, енергійні і творчі. Ці Тигри неймовірно амбітні і беруться за нові справи з ентузіазмом. Вони люблять бути в центрі уваги і намагаються ідеалізувати світ. У них величезне коло спілкування, що і не дає їм знайти хороших друзів. Ці Тигри попадаються на різні авантюри і не вчаться на своїх же помилках.

Тигр Путін
Характеристика народжених в рік Тигра / Фото twitter.com/mnzoo/status

Тигри в дружбі

В цілому Тигри відмінні компаньйони. Вони товариські, доброзичливі і веселі. У їхньому будинку завжди раді гостям. Тигри неймовірно доброзичливі і завжди готові прийти на допомогу. Вони нададуть підтримку тим, хто її потребує і будуть це робити в міру можливостей. При цьому Тигри по своїй натурі егоїстичні.

Тигри в кар'єрі

Тигри не просто ненавидять програвати або коли щось йде не за їхнім планом. Вони прагнуть стати керівниками або здобути перемогу. При чому домагаються цього будь-якими шляхами і способами. Тигри люблять конкуренцію, це надає їм сили. Але вони також мінливі і схильні часто перемикати увагу на нові завдання і справи.

Тигри в любові і шлюбі

Чоловік-Тигр неймовірно гордий і не буде вибирати любов, якщо на іншій чаші терезів буде стояти кар'єра і успіх. Він не терпить заперечень і скандалів в сім'ї, для нього на першому місці буде мир і злагода. Іноді цей чоловік може кинути все і побігти до коханої, але лише в тому випадку, якщо його дійсно поглинули почуття.

Вони стратеги і планують не тільки свою кар'єру, але і все життя. Тигри по своїй натурі владні і вимогливі. Однак у відносинах він може нагадувати кошеня. Все ж щасливим буде шлюб з більш поступливою жінкою - Кінь або Собака. З дружиною-Півнем, Змією, Кроликом або Свинею вони зможуть почати спільну справу. А ось з Козою або Биком шлюб буде неймовірно складним.

Жінка-Тигр надзвичайно приваблива і сексуальна. Вона має яскравий і неповторний темперамент. Тигриця хоч і має впевнений, безкомпромісний і амбітний вигляд, але вона романтична і навіть може бути надмірно драматичною.

Така жінка віддана родині і ніколи не буде сумніватися у виборі між відносинами і кар'єрою. На першому місці у неї завжди будуть чоловік і діти. Навіть найсильніші почуття не вбережуть шлюб від розриву, якщо її коханий не буде дотягувати до ідеалу.

Раніше Главред розповідав про те, який характер у народжених в рік Бика, в якій сфері діяльності їм пощастить і на які знаки звернути увагу для створення міцної сім'ї.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти