Найскладніша оптична ілюзія: лише 1% людей знайде балерину серед фламінго за 5 секунд

2 червня 2023, 15:53
Лише одиниці зможуть дуже швидко помітити дівчинку-танцівницю серед великої кількості фламінго.
Девушка, головоломка
Потрібно за 5 секунд знайти балерину серед фламінго/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, ua.depositphotos.com

Головоломки та оптичні ілюзії є дуже хорошим тренуванням для мозку. Виконуючи щодня хоча б по кілька таких завдань, можна суттєво покращити свої розумові здібності й потренувати уважність та швидкість реакції. Наступна оптична ілюзія змусить ваш мозок працювати на повну потужність, адже потрібно буде знайти балерину серед фламінго.

Дівчинка-танцівниця добре заховалася. На її пошуки дається обмежена кількість часу – всього 5 секунд, що значно ускладнює завдання, пише Mirror.

На малюнку ми бачимо велику кількість фламінго. Але вони там не самі. Серед рожевих барв, які заполонили картинку, десь заховалася балерина. Вона дуже майстерно замаскувалася серед птахів і майже не привертає до себе увагу.

відео дня

Не засмучуйтеся, якщо 5 секунд буде замало, щоб впоратися із завданням, адже воно точно не належить до легких. Просто дайте собі більше часу.

Спробуйте розгадати цю загадку самостійно або підключити до виконання завдання своїх друзів і рідних. Можна навіть влаштувати вечір розгадування головоломок і позмагатися, хто з ваших друзів і рідних виконуватиме такі завдання найшвидше.

Головоломка
Потрібно за 5 секунд знайти балерину серед фламінго/ jagranjosh

Якщо вам не вдається швидко знайти балерину, даємо невелику підказку – уважно огляньте лівий нижній кут малюнка.

Внизу ми залишимо правильну відповідь.

Головоломка
Балерина заховалася у лівому нижньому куті/ jagranjosh

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти каблучку серед годинників за 15 секунд. На картинці зображені десятки годинників, і десь серед них є одна каблучка. Щоб знайти її, доведеться проявити неабияку уважність.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти на малюнку 15 котів. На завдання дається всього 11 секунд. Тваринки заховалися у вітальні, і знайти їх буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти