Наймодніші пальта зима 2021 2022, які дозволять в лютий мороз виглядати приголомшливо

26 жовтня 2021, 21:03
Не в останню чергу стьобані пальта жінки полюбили за те, що вони тонкі, і дозволяють виглядати в мороз і холоднечу витончено та елегантно.

Сучасні жінки вже не хочуть безапеляційно йти на поводі одного лише комфорту й носити теплі довгі пуховики, в яких можна потонути. Так, цей верхній одяг жіночий все ще шалено популярний, і на порозі холодної пори він стане справжнім порятунком для багатьох модниць. Дійсно, перед пухнастими пуховиками складно встояти, адже так приємно гуляти в мороз і не мерзнути! Проте, на передовій моди відбулася маленька революція, і стьобане пальто зима - її головний прорив. Немов ковток свіжого повітря, воно подарувало жінкам нові відчуття, і це не могло залишитися непоміченим.

Стьобане пальто 2021 2022 завоювало серця багатьох жінок у всьому світі та стало шалено потрібним. І не в останню чергу ці зимові пальта жіночі полюбили за те, що вони тонкі, і дозволяють виглядати в мороз і холоднечу витончено, елегантно та приголомшливо. Водночас на особливу увагу заслуговують модні пальта А-силуету середньої довжини. Але не тільки!

Також на вершині моди виявилися зимові стьобані куртки 2021 2022. Їх головною особливістю є розмір оверсайз - і це цілком передбачувано і логічно, адже в останні кілька сезонів безрозмірні речі, в яких всі здаються мініатюрними, жінкам до душі.

І не потрібно хвилюватися, що в стьобаній куртці або пальті вам буде холодно – під низ ви завжди можете надіти теплий кардиган або твідовий піджак. Крім того, стьобане пальто оверсайз - як правило, подовжене, а деякі моделі можуть бути доповнені капюшоном і великими кишенями, які стануть справжнім прихистком для рук.

Сьогодні без перебільшення можна сказати, що стьобані куртки жіночі і пальта стають одними з наймодніших варіантів осінньо-зимового сезону 2021-2022. Дизайнери рекомендують вибирати їх для створення стилю кежуал або навіть ділового образу під сукню. Зокрема, вкорочені стьобані куртки на блискавці і з виразним коміром ідеально пасують для осені.

Модні стьобані куртки зима 2022
Модні стьобані куртки зима 2022 / Instagram

Тільки не варто зациклюватися на класиці. Якщо вирішите відійти від звичного пуховика, то дозвольте собі яскраве стьобане пальто жіноче з цікавими варіантами стібка. Також експериментуйте з силуетами - чому б не впустити до свого життя модні пальта зима 2022, що нагадують пісочний годинник? У цьому разі талія буде в центрі уваги, а ви – на висоті від внутрішнього відчуття захоплення!

читайте такожУ моду повернулися ефектні светри і пальта з принтом гусяча лапка, які завоюють серця всіхЩо стосується кольору, то біле, коричневе та чорне стьобане пальто - в пріоритеті, в такі моделі можна сміливо інвестувати, якщо ви хочете отримати вдалий варіант на кілька сезонів.

Модні стьобані пальта зима 2022
Модні стьобані пальта зима 2022 / Instagram

Але якщо ви не любите повторюватися, то шукайте стьобане пальто осінь малинового, зеленого, жовтого, золотистого, синього або інших світлих відтінків. Також на особливу увагу заслуговують зимові пальта жіночі, виткані з декількох відтінків і прикрашені декором.

У показі колекції одягу Max Mara осінь-зима 2021-2022 можете побачити, з чим носити стьобане пальто 2021:

Крім того, в моді стьобані штани і гігантські зимові спортивні куртки - вони представлені в показі колекції одягу Miu Miu осінь-зима 2021 2022:

читайте такожНаймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в сніг

Раніше йшлося про те, що куртка бомбер жіноча родом з 50-х, яка повернулася в моду на сезон осінь-зима 2021 2022, настільки гармонійно поєднується з багатьма речами, що пройти повз неї просто неможливо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти