Наймодніші чоботи зима 2021 2022, в яких захочеться крокувати хоч на край світу

16 жовтня 2021, 15:22
Зимові чоботи 2022 вас точно не розчарують, і ви гарантовано знайдете модель, яка відмінно впишеться в вашу сьогоднішню реальність.

Попри те, що холоди й люті морози ще не стали царювати навколо, модні чоботи зима 2021 вже хвилюють наші серця. Тому що неможливо встояти перед красою, яка заманливо дивиться на нас з вітрин магазинів – так і хочеться крокувати в них хоч на край світу. Проте ні сніг, ні хуртовина точно не будуть перешкодою, адже вони дуже зручні.

Звичайно, комфорт вийшов на передній план, тому наймодніші чоботи 2021 року – це мінімум витонченості та максимум продуманих деталей, які зроблять вашу ходу впевненою і безтурботною. Жіночі чоботи на підборах, від яких складно відірвати погляд, все ще актуальні, але цієї холодної пори вони швидше виняток з правил. Цілком ймовірно, що ми скучимо за ними вже дуже скоро і носитимемо їх всюди, але зараз на першому місці модне взуття зима 2021 на грубій підошві.

відео дня

Але попри те, що захмарно високі платформи дійсно окупували вершину моди, знайшлося там місце і класичним котячим підборам. Чоботи на котячих підборах - ідеальний зразок легкого шику.

Якщо ви стоїте на порозі важливого вибору, то поспішаємо вас заспокоїти – зимові чоботи 2022 вас точно не розчарують, і ви гарантовано знайдете модель, яка відмінно впишеться у вашу сьогоднішню реальність.

У нашій фотогалереї ви без зайвих слів можете дізнатися, які зимові чоботи жіночі заслуговують на особливу увагу - дивіться, шукайте аналоги й носіть їх із задоволенням!

Наймодніші жіночі чоботи зима 2021 2022 - на що звернути увагу

Чоботи на грубій підошві

Незамінними для повсякденного життя стануть чоботи на тракторній підошві. Однак, вже звичне взуття на грубій підошві буде ще екстремальнішим - на особливу увагу заслуговують модні чоботи зима 2022 на платформі XXL. Водночас вони майже досягають рівня колін. Деякі моделі йдуть зі шнурівкою спереду і нагадують черевики, і тільки блискавка видає в них чоботи. Якщо ви хочете підняти свій стиль трохи вище, орієнтуйтеся на чоботи з яскравою кольоровою підошвою – вони зухвалі і різкі.

читайте такожУ моду повернулися приголомшливі жіночі куртки в стилі 50-х, в які неможливо не закохатися

У повсякденному житті високі чоботи на грубій підошві найкраще поєднувати зі спідницею середньої довжини або вузькими джинсами. Якщо ви не хочете, щоб довгі халяви чобіт були помітними, можете просто поєднати їх з широкими джинсами.

Чоботи зима 2021 2022
Чоботи зима 2021 2022 / Instagram

Чоботи для верхової їзди жіночі

Любительки класики можуть зітхнути з полегшенням, адже нинішній список трендів - це й гладкі шкіряні чоботи. Візуально вони дуже нагадують чоботи для верхової їзди, але їх можна поєднувати не тільки з бриджами та блейзерами, але й з осінніми в'язаними або шкіряними сукнями, або вузькими джинсами.

Чоботи зима 2021 2022
Чоботи зима 2021 2022 / Instagram

Ботфорти високі

Зимові чоботи 2021 гідно оцінять не тільки ті, для кого в пріоритеті комфорт, але і модниці, які люблять виглядати в будь-яку погоду спокусливо. Спеціально для них у тренді моделі вище коліна, або простіше кажучи – ботфорти. Цілком можливо, десь у вашій шафі ці модні чоботи 2021-2022 вже є – вони були в моді минулого сезону, тому сміливо можете носити їх і цієї зими. Ці ефектні обтислі чоботи, що імітують "другу шкіру" - ідеально поєднуються з короткими спідницями і сукнями.

Чоботи зима 2021 2022
Чоботи зима 2021 2022 / Instagram

Чоботи з широкою халявою 2021

Крім того, в моді чоботи жіночі з надзвичайно широкою халявою – вони виглядають, немов XXL-версія модних ковбойських черевиків: загострений носок, широка посадка і, за бажанням, звужена колодка або вузькі котячі підбори. Як правило, ці модні чоботи 2021 зима йдуть у чорному або коричневому кольорі, але не обов'язково. Їх можна поєднувати з будь-яким нарядом починаючи від джинсів і закінчуючи теплою сукнею.

Чоботи зима 2021 2022
Чоботи зима 2021 2022 / Instagram

читайте такожУ моду повернулися ефектні светри і пальта з принтом гусяча лапка, які завоюють серця всіхРаніше йшлося про те, що візуально модні черевики челсі осінь-зима 2021 2022 нагадують бойові черевики, тільки без шнурівки - замість них йдуть еластичні вставки збоку. Колірна гамма цього року стала ширшою: крім чорних і бежевих черевиків челсі, на особливу увагу заслуговують барвисті моделі з контрастною підошвою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти