Небезпечні дні травня 2022: що потрібно робити, щоб не накликати біду

8 травня 2022, 20:24
Серед найнебезпечніших днів 2022 року виділяють чотири травневих дня - що категорично не можна робити.
Місячний календар Травень 2022
Сатанинські дні 2022 у травні / depositphotos.com/

У непростий останній місяць весни необхідно максимально вберегти себе від неприємностей. В деякі дні місячного циклу потрібно проявити особливу обережність, щоб уникнути серйозних проблем.

В які дні найкраще відправлятися в перукарню, щоб зачіска порадувала, читайте в матеріалі: Місячний календар стрижок на травень 2022: кращі дні для нової зачіски.

У місячному календарі травня є найбільш небезпечні місячні дні, які ще називають сатанинськими. Неприємності можуть чекати на кожному кроці, а пороки і темні сторони виходити на поверхню. Як уберегтися від впливу негативної енергії?

відео дня

9 місячна доба - 8 травня з 09:45 до 9 травня 11:05

У цей день люди можуть відчувати занепад сил, депресію і віддаватися похмурим роздумам. Підвищується ймовірність обману, вмілі маніпулятори можуть використовувати цей день для своєї корисливої вигоди. Люди схильні легше вірити пліткам і "купитися" на фальшиві лестощі. У цей день не можна постійно прокручувати негатив в голові. Варто зайнятися улюбленою справою або піти в роботу. Однак не варто братися за нові проекти, будь-які починання приречені на провал.

15 місячна доба - 14 травня з 18:10 до 15 травня 19:50

У цю добу посилюється енергія спокус, жадібності, темних спонукань. На перший план виходить задоволення власних інтересів за всяку ціну. У гонитві за своїми швидкоплинними бажаннями можна зробити вчинки, про які доведеться пошкодувати. Збільшується ймовірність крадіжок і зрад. У цей день варто триматися подалі від спиртного і намагатися контролювати свої емоції. Сни на 15 місячна добу будуть віщими.

23 місячна доба - 23 травня з 02:30 до 24 травня 02:40

У цей день посилюється вплив агресивних енергій. Це може спонукати в деяких до насильства. Підвищується ймовірність конфліктів і бійок. Тяга до ризику і авантюр може мати непередбачувані наслідки. І найчастіше плачевні. Люди можуть відчувати незрозумілу тривогу і стрес. Все це може вилитися в депресію і загострення хронічних захворювань. Сни потрібно тлумачити з точністю до навпаки. Проведіть цей день в спокійній обстановці, помірна фізична активність піде на користь.

29 місячна доба - 29 травня 03:25 до 30 травня 03:40

Найнебезпечніший день місячного календаря. Зростає ймовірність нещасного випадку, аварій, крадіжок. Страхи і тривоги виходять на поверхню, не виключені панічні атаки або кошмарні сни. У цей день варто бути гранично обережними, уникаючи спілкування з незнайомцями і негативно налаштованими людьми. Проведіть день в молитвах або допоможіть людям, які опинилися у важкій життєвій ситуації.

Що не можна робити в сатанинські дні:

  • починати нове;
  • змінювати місце проживання;
  • носити з собою великі суми грошей і цінні речі;
  • сваритися і провокувати скандали;
  • укладати договори і угоди;
  • спілкуватися з малознайомими людьми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти