Найнебезпечніші два тижні: астролог назвав 11 міст України, у яких РФ влаштує терор

7 листопада 2022, 17:26
Потрібно бути особливо обережними у період місячного затемнення.
Ракетный удар, разрушенный дом, ракета, астролог
Астролог назвав 11 міст України, у яких РФ влаштує терор/ УНІАН, pixabay.com

У день місячного затемнення у вівторок, 8 листопада, потрібно бути дуже обережними, адже є багато ризиків.

Найбільша небезпека у цей день і ще упродовж двох тижнів після нього нависла над декількома регіонами. Про це розповів астролог Дмитро Уранус на своїй сторінці у Facebook.

"Найближчі два тижні, починаючи з 7-8 листопада, група напружених аспектів проходить через Харківську, Полтавську, Дніпропетровську, Запорізьку та Херсонську області, а так само Крим", – зазначає астролог.

Він назвав 11 українських міст, над якими нависла найбільша загроза у вказаний період часу.

"Найбільша загроза торкнеться міст – Харків, Дніпро, Павлоград, Кам'янське, Запоріжжя, Кривий Ріг, Нова Каховка, Херсон, Кременчук, Світловодськ, Полтава. Для Західної України небезпека менша", – пише Уранус.

Також він попередив про загрозу ще більших наслідків для енергосистеми України від російських ракетних обстрілів у період з 7 листопада і до наступного молодика 24 листопада.

Раніше астролог Рубіна Цибульська розповіла, що на Україну чекають суттєві перемоги на фронті наприкінці листопада 2022 року. Збройні сили України рухатимуться у правильному напрямку для звільнення тимчасово окупованих територій. За словам астролога, російські окупанти почнуть відступати з наших територій уже до кінця місяця.

Нагадаємо, раніше астролог Ольга Медвецька попередила про небезпеку 8 листопада. Вона попередила, що у день місячного затемнення є ризик радіаційного ураження. Це може означати або можливий ядерний удар, або аварію на атомній електростанції.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти