Найважчі бої – у серпні: астролог спрогнозував терміни завершення війни

27 травня 2022, 21:48
Бойові дії, швидше за все, не закінчаться навіть до кінця року.
Найважчі бої – у серпні: астролог спрогнозував терміни завершення війни
Астролог спрогнозував терміни завершення війни/ Reuters, pixabay.com

Останні дні травня будуть важкими, проте найважчі бої у війні Росії проти України можуть відбутися у серпні.

Війна затягнеться, бойові дії, швидше за все, не припиняться навіть до кінця 2022 року. Такий прогноз зробив астролог Андрій Денисенко.

За його словами, найжорстокіші й найважчі бої відбуваються тоді, коли активізуються земні знаки зодіаку. Так як пройшов час знаку Тельця, можна зробити висновок, що наближаються бої за звільнення захоплених російськими окупантами територій.

"Телець з астрологічного погляду, на відміну від двох інших земних знаків – Діви та Козерога, пов'язаний безпосередньо із землею як територією. Тому дуже ймовірно, що почнуться бої за визволення територій", – каже астролог.

Найактивніша фаза бойових дій може тривати з 1 по 15 серпня. До квітня 2023 року продовжуватиметеся вплив Сатурна і місячних вузлів на планети України, це вказує на період найсильніших страждань і великої глибини емоційної напруженості, зазначає астролог.

За словами Денисенко, за найбільш песимістичним варіантом війна в Україні може завершитися навесні 2023 року.

"Тоді виникає резонне запитання: коли закінчиться війна? Невже у квітні 2023 року? Базовий постулат астрології каже, що майбутнє багатоваріантне, а тому найпесимістичніший варіант – весна 2023 року. Є й інші, бо не все так просто у світі під сяйвом Місяця", – уточнив він.

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус розповів про важкий для України період у війні з Росією, який, триватиме до липня 2022 року. На думку астролога, Україні може загрожувати навіть втрата територій.

Також раніше встролог Яна Езотеричка склала гороскоп для України на червень. Вона зазначила, що червень буде дуже важким для України. Багато країн, які підтримували Україну, почнуть грати на два фронти.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти