Важкий період і втрата територій: астролог розповів, чим закінчиться війна в Україні

25 травня 2022, 23:41
Астролог передбачив Україні можливу втрату територій.
гороскоп, війна в Україні
Гороскоп для України / pixabay

Астролог Дмитро Уранус розповів про важкий для України період у війні з Росією, який, триватиме до липня 2022 року. На думку астролога, Україні може загрожувати навіть втрата територій.

"У ніч з 24 на 25 травня планета Марс перейшов в зодіакальний знак Овен, до 5 липня, де Марс надзвичайно сильний. Бог війни потрапляє в "свій будинок", і набуває додаткову енергію. Це посилить і прискорить темп військових дій, їх інтенсивність значно зросте", - пише Уранус в соцмережі.

За його словами, при переході в Овен, Марс з'єднається з Місяцем і з Юпітером.

"Таке потрійне з'єднання планет на початку Овна матиме серйозні військові і політичні наслідки, велика кількість жертв серед мирного населення і військових, гучні політичні скандали, звинувачення, панічні настрої: "аспект з'єднання Марса і Юпітера (близько 29 травня, плюс-мінус тиждень) завжди значно підсилює інтенсивність військових дій і швидкість наступів", - зазначив астролог.

Астролог також передбачив Україні можливу втрату територій.

"Пошкоджений Марсом місяць сходить на довготі в районі 38е15 — 38Е45, чіпляючи такі населені пункти - Золоте, Гірське, Комишуваха, Врубівка, Борівське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, і найближчі села. Місяць в астрології пов'язана із земельними територіями і людьми, тому такий аспект говорить про величезну небезпеку навислої над зазначеними населеними пунктами і людьми залишилися там, буде дуже багато жертв. Потрібна негайна евакуація всіх людей з цих населених пунктів. Імовірність тимчасової втрати Україною цих населених пунктів у найближчі півтора місяці дуже і дуже велика", - написав він.

Гороскоп на червень для України

Для України кінець травня і червень 2022 виявляться досить важкими з військової точки зору, підкреслює астролог. Можливо буде позначатися нестача озброєнь і боєприпасів, втома і виснаженість військ.

Дуже ймовірна тимчасова втрата нових територій на сході. Тактичні відступи в деяких місцях будуть розумні і необхідні заради збереження життів військових ЗСУ.

"Так як армія Росії в найближчі півтора місяці вийде на свою максимальну ефективність, то сильніше і інтенсивніше, ніж в найближчі півтора місяці, вони наступати не зможуть. Україні потрібно вистояти в цей важкий період", - резюмував астролог.

читайте такожПотужний наступ і обстріли: астролог склала гороскоп для України і назвала небезпечні дати в травні

Коли закінчиться війна в Україні

Раніше астролог Англеліна Михайличенко попередила українців, що сонячне затемнення 30 квітня може сильно вплинути на розвиток війни в Україні. За її прогнозом, нову фазу війни можна очікувати вже з 29 квітня.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, коли йтимуть самі важкі бої і чого чекати Україні в майбутньому. Астролог зазначає, що українці повинні готуватися до літа. Тоді бойові дії будуть вщухати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти