Найвдаліші новорічні зачіски 2022 за знаками зодіаку

31 грудня 2021, 08:39
Щаслива зачіска за знаком зодіаку на Новий рік 2022 – це не утопія, а цілком очевидна реальність.

Якщо хочете зустріти Новий рік 2022 з гарною зачіскою, то найкраще рішення – слідувати своєму знаку зодіаку! Гороскопи просочилися в наше життя ґрунтовно, тому тепер астрологи можуть підказати не тільки про те, як будувати відносини і що чекає в кар'єрі, але і про те, який стиль вам найбільше пасує, включаючи зачіску. І щаслива зачіска за знаком зодіаку на Новий рік 2022 – це не утопія, а цілком очевидна реальність.

відео дня

Зачіски за знаком зодіаку можуть показати вам, який образ - найкращий для вас, а новорічна ніч – ідеальний час, щоб відкрити нову сторінку у своєму житті. Напевно, всі ми в душі щиро чекаємо, що це довгоочікуване свято принесе в наше життя щось нове й обов'язково хороше. Ось чому важливо при виборі зачіски на Новий рік 2022 прислухатися до зірок і довіритися долі.

Звичайно, можна піти й іншим шляхом і діяти інтуїтивно: просто навмання вибирайте зачіску, яка вам подобається, і створюйте цю красу на своїй голові. Щоправда, результат може бути непередбачуваним. Щоб уникнути розчарувань в цей важливий період, радимо експериментувати, враховуючи те, яка зачіска пасує вам за знаком зодіаку.

Подобається нам це чи ні, хочемо ми в це вірити або категорично відмовляємося, але наші стрижки та укладання на Новий рік 2022 є відбитком нашої особистості і продовженням нашого стилю, тому ми повинні знати, що наші гороскопи радять нам, особливо в такий сильний і містичний період, як кінець і початок року.

При цьому стрижку і укладання волосся ви цілком можете запланувати на 31-е грудня – Місячний календар стрижок на грудень 2021 передрікає, що похід до перукаря в останній день року буде надзвичайно вдалим.

Вдалі зачіски на Новий рік 2022 за знаками зодіаку

Новорічні зачіски для Овнів

Подовжений боб стане знахідкою для жінок-Овнів, які відомі своєю сміливістю й умінням розв'язувати будь-які завдання. Овни впевнені і чітко знають, чого хочуть від життя, тому оригінальна, лаконічна і красива зачіска лонг боб у новорічну ніч відмінно доповнить їх образ.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски на Новий рік 2022 для Тельців

Новорічні зачіски для Тельців повинні бути об'ємними і чуттєвими. Тому головне завдання для представниць цього знаку зодіаку - додати волоссю текстури, і абсолютно не важливо, як ви такого результату досягнете.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски для Близнюків на Новий рік 2022

Представниці цього знака зодіаку - товариські і доброзичливі, тому вони завжди в центрі уваги на будь-якій вечірці. Ідеальні зачіски для них - невимушені, з легкими хвилями. Можна зробити незрівнянну стрижку до ключиць клавікут - волосся спереду стрижуть довше, а ззаду трохи коротше.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Новорічні зачіски для Раків

Жінки-Раки - емоційні, чуйні, чутливі та доброзичливі, і найбільш вдало їм пасують зачіски з чубчиком на два боки, які відкривають обличчя. Крім того, в зачісках повинні обов'язково бути шари, які додають образу легкості.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски для Левів на Новий рік 2022

Жінки-Леви обожнюють бути в центрі уваги, вони щедрі, горді й відкриті. Найщасливіша зачіска для них - довге розпущене волосся, яке, немов розкішна грива, додасть їм величі. А чубчик-фіранка стане родзинкою їх образу на Новий рік.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Новорічні зачіски для Дів

Жінки, народжені під знаком зодіаку Діви, працьовиті і творчі, тому найкращі стрижки для них - ті, які підкреслять їх індивідуальність. Французький боб для жінок-Дів стане знахідкою, адже ця стрижка дозволить їм виглядати креативно та привабливо.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски для Терезів на Новий рік 2022

Терези завжди прагнуть до рівноваги у своєму житті. А ще вони часто досягають успіху у творчості й цінують прекрасні речі. Тому їм буде складно вибрати якусь одну зачіску. Зате будь-яку зачіску вони зможуть перетворити в маленький витвір мистецтва за допомогою гламурних аксесуарів, які вони вміють підбирати.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Новорічні зачіски для Скорпіонів

Ідеальним рішенням для рішучих і сильних Скорпіонів на Новий рік 2022 стане прямий боб. В основі цієї стрижки - пасма однакової довжини і рівна, немов під лінійку, лінія зрізу. Така стрижка подарує образу невимушеність, а ідеальне гладке волосся підкреслять силу жінки-Скорпіона.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски для стрільців на Новий рік 2022

Оптимістичні, цілеспрямовані та дуже розумні, жінки-Стрільці переконані в тому, що їх власний смак – неповторний, і ніхто не має права радити їм, що робити і як виглядати. Це означає тільки те, що для представниць цього знака зодіаку всі обмеження зняті, і вони можуть дозволити собі зробити будь-яку зачіску на Новий рік, навіть кошлату шеггі або максимально коротку піксі.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски для Козерогів на Новий рік 2022

Жінки-Козероги, як правило, дуже жорсткі, тому найкраща зачіска на Новий рік 2022 для них – це класика, але смілива! Зокрема, хорошим рішенням для Козерогів стане каре – ця стрижка пом'якшить їх образ, особливо, якщо додати легкі хвилі.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски для Водоліїв на Новий рік 2022

Представниці знака зодіаку Володій в душі бунтарі, вони волелюбні й ексцентричні. А ще вони сміливі та веселі, і вони обожнюють привертати увагу оточення. Тому знахідкою для них стане коротка стрижка піксі – в новорічну ніч з такою зачіскою вони будуть центром Всесвіту.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Зачіски для риб на Новий рік 2022

Добрий і ніжний характер жінок-Риб гармонійно поєднується з усіма м'якими зачісками. Рибам потрібно звернути увагу на чубок в стилі 70-х – він красиво обрамляє обличчя. Загалом багатошарові зачіски з чубчиком-фіранкою пасуватимуть Рибам на Новий рік 2022 ідеально.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти