Найгарніший новорічний манікюр 2022 френч, який підкорить ваше серце

28 листопада 2021, 06:01
Французький манікюр на рік тигра повинен випромінювати казку, і трохи нагадувати про сніг і мороз – все для того, щоб створити святковий настрій.

Якщо ви одного разу закохалися у французький манікюр, то це почуття – назавжди. Полум'я цієї любові не згасає тому, що френч постійно обростає новими цікавими варіантами дизайну, а якщо врахувати ще й сезонні модні тенденції, то за бажання можна весь час робити гарний французький манікюр, при цьому повторюватися ви точно не будете.

Ба більше: ви можете створити дивовижний французький манікюр на Новий рік 2022 і вразити всіх. Це універсальний варіант, який пасуватиме під будь-який наряд. Звичайно, якщо хочете увійти в Новий рік правильно, то в нашому матеріалі У чому зустрічати Новий рік 2022, щоб задобрити чорного водяного Тигра знайдете відповіді на всі питання з приводу того, яку сукню найкраще вибрати для свята.

відео дня

Однак, не поспішайте свій френч манікюр на Новий рік 2022 робити занадто яскравим. Попри універсальність дизайну, ідея манікюру в цілому повинна гармонійно поєднуватися з нарядом. Безглуздо виглядатиме бірюзова сукня і помаранчеві нігті - таке поєднання, звичайно ж, зробить вас центром Всесвіту, проте погляди на ваші руки будуть далеко не захопленими. Найкраще орієнтуйтеся на нюдові відтінки, білий, синій, зелений колір і, звичайно ж, блискітки.

Ви можете зробити новорічний френч на гострі нігті і на квадратні, короткі і довгі – це той випадок, коли довжина і форма не мають значення. Головне, щоб нігті на Новий рік 2022 випромінювали свято і ні на мить не дозволили вам забути про те, що потрібно вірити в диво і в новорічну ніч обов'язково загадати бажання.

А ще французький манікюр на рік тигра повинен випромінювати казку, трошки нагадувати про сніг і мороз - усе для того, щоб створити зимовий настрій, занурити нас в дитинство і змусити посміхнутися!

Французький новорічний манікюр 2022 – на що звернути увагу

Класичний френч манікюр з нюдовою основою ідеально пасуватиме на новорічні свята. Особливо такий манікюр актуальний для корпоративних вечорів – трохи стриманий і яскравий, він дозволить вам продемонструвати бездоганний смак. Водночас форма посмішки може бути будь-якою – все одно вийде дуже ніжний манікюр на Новий рік 2022.

Новорічний френч 2022
Новорічний френч 2022 / Instagram

Найбільше вражає в цьому варіанті манікюру те, що ви можете доповнити його будь-яким новорічним візерунком: сніжинками, мультяшними зображеннями, зірочками, ялинковими іграшками і цукерками. Все, що викликає у вас асоціації зі святом, може "оселитися" на ваших нігтях.

Новорічний френч 2022
Новорічний френч 2022 / Instagram

Вдалий френч на Новий рік 2022 - це варіант з синіми, бірюзовими або зеленими посмішками. Така краса вмить розтопить серце господаря майбутнього року - Тигра. Проте намагайтеся ці відтінки врівноважити білими візерунками. Крім того, не забувайте про блискітки – вони не тільки ошатно виглядають, але й додадуть особливого настрою вашому образу.

Новорічний френч 2022
Новорічний френч 2022 / Instagram

Найгарніший манікюр френч з малюнком на Новий рік 2022 – червоний. Він ефектний і чарівний, і стане ідеальним рішенням для тих, хто чітко знає, чого хоче, і не втратить нагоду в чудову новорічну ніч звернути на себе увагу. Червоний французький манікюр на НГ 22 теж потрібно щедро прикрасити новорічними візерунками і малюнками, а також блиском – сріблястим або золотистим.

Новорічний френч 2022
Новорічний френч 2022 / Instagram

Також можете зробити новорічний френч 2022 з блиском. Не зупиняйтеся тільки на посмішках – сміливо додавайте малюнки та візерунки, адже Новий рік – раз на рік, і навіть якщо вам до душі лаконічність – в цей день важливо вийти за межі звичного, і випробувати неймовірні емоції.

Новорічний френч 2022
Новорічний френч 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти