У чому зустрічати Новий рік 2022, щоб задобрити Чорного Водяного Тигра

15 грудня 2021, 06:02
Тигр не любить пафосу і помпезності. Він вважає за краще все природне. Тому в новорічну ніч 2022 не намагайтеся всіх вразити яскравими сукнями!

Думки про те, якою має бути сукня на Новий рік 2022 і в який колір одягнутися на Новий рік 2022, уже зараз не дають багатьом жінкам спокою. А все тому, що перехід від одного року до наступного дуже важливий для всіх. Ми мріємо про те, щоб новорічна ніч стала особливою, і щоб все те, що буде загадано під бризки шампанського, збулося.

По суті, всі наші зусилля спрямовані на те, щоб задобрити тварину – символ прийдешнього року. У 2022 році над нами пануватиме Чорний Водяний Тигр - надзвичайно сильний, упертий і жорстокий хижак, який любить перемагати! Ось чому 2022 рік смугастого Тигра - ідеальний час, щоб здійснити свою давню мрію або поставити собі нові цілі.

А якщо хочете, щоб Чорний Водяний Тигр став для вас захисником наступного року, то ваша новорічна сукня 2022 має бути виткана з відтінків, які його не дратують й усіляко йому догоджають.

Прийдешній 2022 рік пройде під заступництвом двох стихій: дерева і води. Дерево - це про стабільність і реалізацію планів, а вода – це енергія і сила, вона насичує дерево й усіляко йому допомагає.

Так ось, в Новий рік Тигра кольори одягу повинні відповідати його вподобанням. Найвдаліший наряд на Новий рік 2022 повинен бути витканий з відтінків водної стихії - аквамарину, бірюзи, блакитного, смарагдового, синьо-зеленого, а також з насичених синіх, коричневих, зелених і чорних тонів.

Сукні на Новий рік 2022
Сукні на Новий рік 2022 / Instagram

Крім того, на особливу увагу заслуговують новорічні сукні кольору савани - пастельного, жовтого, білого, кавового, молочного та пісочного. А ще колір Нового року 2022 повинен принести у ваше життя щастя і багатство, і кращим "магнітом" для таких подарунків долі стануть сріблясті та золотисті сукні.

Сукні на Новий рік 2022
Сукні на Новий рік 2022 / Instagram

Як бачите, вибір відтінків великий, і кожна жінка зможе знайти для себе оригінальне новорічне плаття 2022. Тільки врах*йте, тигр не любить пафосу і помпезності. Він вважає за краще все природне і лаконічне. Тому не прагніть вразити всіх яскравими деталями, а зосередьтеся на стриманих відтінках і натуральних тканинах.

Сукні на Новий рік 2022
Сукні на Новий рік 2022 / Instagram

Ідеальні сукні на Новий рік Тигра 2022 - це моделі, пошиті з шовку, атласу, оксамиту, мережива і кашеміру. Щоправда, тигра бісить хутро і він терпіти не може шкіру (й екошкіру), тому навіть не розглядайте їх для майбутнього свята.

Модні сукні на Новий рік 2022 – на що звернути увагу

Щоб образ на Новий Рік 2022 вийшов вдалим, а Чорний Водяний Тигр був добрим до вас, потрібні акценти. Наприклад, справжньою знахідкою для свята стане сукня з оголеним плечем, сукня без бретелей або модель "бюстьє".

Сукні на Новий рік 2022
Сукні на Новий рік 2022 / Instagram

Під час вибору вбрання орієнтуйтеся на неординарну обробку – наявність бахроми, об'ємного декору, пишних або мереживних рукавів. Такі новорічні сукні відразу огорнуть вас чудовим настроєм, і свято вдасться на славу!

Сукні на Новий рік 2022
Сукні на Новий рік 2022 / Instagram

Якщо мрієте зустріти Новий рік 2022 незабутньо, то шукайте красиві сукні з асиметрією. Також на особливу увагу заслуговують багатошарові наряди - в них ви виглядатимете загадково і чарівно!

Сукні на Новий рік 2022
Сукні на Новий рік 2022 / Instagram

Водяний Тигр у захваті від квіткових принтів, абстракції та етнічних мотивів, тому можете сміливо надягати такі вечірні сукні на Новий рік 2022.

Сукні на Новий рік 2022
Сукні на Новий рік 2022 / Instagram

У чому зустрічати Новий рік 2022 не можна ні в якому разі

Не зліть Тигра, він може жорстоко помститися за це - тому навіть не намагайтеся вдягти на Новий рік 2022 сукні з леопардовими принтами. Також під забороною зміїний принт!

У цьому сюжеті можете дізнатися, як радить одягатися на новорічний корпоратив відомий дизайнер Андре Тан:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти