У моду увійшли теплі пальта і куртки жіночі зі штучного хутра незвичайної краси

31 жовтня 2021, 18:57
Якщо шукаєте, в чому пройти зиму ефектно, то модні штучні шуби, пальта та куртки – саме те, що вам потрібно. Вони підіймуть ваш стиль на новий рівень!

Чим ближче холоди, тим помітнішою стає неповторна модна тенденція сезону осінь-зима 2021 2022 - верхній одяг зі штучного хутра. Щоб хто не казав, але сучасні жінки не готові викинути зі свого життя шуби – здається, в холодну пору хутро робить їх м'якішими, тендітними та спокусливими. І так, відмовлятися від цієї "великої любові" зовсім не обов'язково, адже на передовій моди виявився екохутро незвичайної краси.

Стильні шуби зі штучного хутра зима 2022 настільки розкішні, чудові й неповторні, що ви назавжди забудете про натуральне хутро. Багато жінок обожнюють еко хутро за дивовижні соковиті та ніжні фарби, які розливаються на ньому – здається, наші дитячі мрії про казкові шубки просто стали реальністю, і від цього всі у захваті.

Якщо шукаєте, в чому пройти зиму ефектно та незабутньо, то модні штучні шуби 2022 – саме те, на чому радимо зупинити свій вибір. На особливу увагу заслуговують моделі міді – вони стануть знахідкою для тих, кому подобається взимку носити спідниці або сукні. До всього іншого, в шубі вам точно не страшні жодні погодні випробування, тому в мороз і холоднечу вам буде тепло, і ви точно матимете гламурний вигляд.

Якщо минулої зими модниці вибирали екошуби скоріше класичних кольорів, то цього сезону найгарячіший тренд — кольорове хутро!

Модний верхній одяг зі штучного хутра 2021-2022
Модний верхній одяг зі штучного хутра 2021-2022 / Instagram

Якщо ваш стиль - вільніший і навіть спортивний, то спеціально для вас створені феєричні куртки жіночі зі штучного хутра з капюшоном або без. Як правило, вони всі укорочені, що, безсумнівно, сподобається всім тим, хто хоче зробити акцент на лінії талії.

Ідеально коротка жіноча куртка зі штучного хутра з капюшоном поєднується зі штанами з високою талією - це візуально подовжує ноги!

Модний верхній одяг зі штучного хутра 2021-2022
Модний верхній одяг зі штучного хутра 2021-2022 / Instagram

Трохи зухвалий настрій вам подарує куртка бомбер зі штучного хутра жіноча - в її основі ефектний комір, блискавка і манжети. Модний жіночий бомбер зима 2021 2022 доповнить безліч стильних образів.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дуже теплі жіночі шапки незвичайної красиБільш грубий і цікавий варіант – байкерська хутряна куртка штучна. В цьому випадку еко хутро йде на підкладці, і воно також прикрашає куртку уздовж зовнішніх швів. У поєднанні з джинсами отримаєте неповторне поєднання, яке зачарує всіх навколо.

Пальта зі штучного хутра стануть прикрасою для тих, хто цінує елегантність. Її величність Мода осінь-зима 2021 2022 широко відчинила двері для пальт тедді – судячи з усього, вони будуть у трендах не один сезон, тому сміливо можете інвестувати в них.

Модний верхній одяг зі штучного хутра 2021-2022
Модний верхній одяг зі штучного хутра 2021-2022 / Instagram

У нашому сюжеті можете дізнатися, який верхній одяг зима 2021-2022 заслуговує на особливу увагу на думку українського дизайнера Андре Тана:

читайте такожНаймодніші кольори осінь-зима 2021 2022, які в холоднечу нас надихатимуть і зцілюватимутьРаніше йшлося про те, що в моду повернулися приголомшливі жіночі куртки в стилі 50-х, в які неможливо не закохатися. Щоправда, за свою багаторічну історію куртки бомбери трохи змінилися, і сьогодні вони вражають величезними розмірами, феєричними візерунками і витонченими силуетами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти