Наймодніші шарфи зима 2022: вони теплі-теплі, немов мамині руки

6 листопада 2021, 20:15оновлено 10 листопада 2021, 11:29
Теплі шарфи жіночі взимку 2022 повинні бути барвистими - це примха її величності Моди, яка вирішила, що в нашому житті бракує свята.

Холоди і морози вже ось-ось почнуть панувати навколо, тому всі ми намагаємося утеплитися, і модні шарфи осінь зима 2021-2022 не дають нам спокою.

Бо шарф взимку – чи не єдиний елемент образу, що знаходить в центрі уваги. Так, у вас може бути модна куртка, пуховик або пальто, але саме шарф жіночий зимовий дозволяє продемонструвати своє почуття стилю!

Як правило, у кожної жінки в шафі можна знайти чимало зразків ефектних варіантів. Але це не той випадок, коли один навіть найвдаліший варіант, який вам ідеально пасує, потрібно носити роками. Ба більше: сучасні шарфи жіночі - це не стільки про те, щоб зігріти шию, скільки про наші мрії і очікування, які розливаються на них усілякими фарбами.

Теплі-теплі, немов мамині руки, шарфи жіночі зимові - це ще й легке нагадування кожній з нас про дитинство й той світлий час, коли дорогі серцю люди намагалися вберегти нас від лютої зими і міцно-міцно зав'язували нам шарф!

У нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки модних шарфів зима 2022, які легко зорієнтують вас у трендах.

Наймодніші шарфи 2022 – на що звернути увагу

Яскраві шарфи жіночі XXL - писк сезону

Теплі шарфи жіночі взимку 2022 повинні бути барвистими - це примха її величності Моди, яка вирішила, що в нашому житті бракує свята, і це терміново потрібно виправити. Тому сміливо озброюйтеся шарфом жовтого, зеленого, рожевого, помаранчевого, малинового або синього кольору, і гарантовано будете у тренді.

читайте такожНаймодніші чоботи зима 2021 2022, в яких захочеться крокувати хоч на край світуНа особливу увагу заслуговують моделі розміру XXL з бахромою - вони відмінно пасують для дуже холодних зимових днів і для створення лаконічного, але ефектного образу!

Наймодніші шарфи зима 2022
Наймодніші шарфи зима 2022 / Instagram

Картаті шарфи все ще в моді

Шарф у клітинку жіночий, напевно, ніколи не вийде з моди, адже це вже давно класика! Але в сезоні зима 2021-2022 разом з типовими варіантами, на вершині моди виявився пухнастий шарф в клітинку теплий. Щоправда, перш ніж купувати такий шарф жіночий, врах*йте, що він ідеально поєднується тільки з однотонним верхнім одягом.

Наймодніші шарфи зима 2022
Наймодніші шарфи зима 2022 / Instagram

Стьобані шарфи - новинка сезону

Якщо хочете цієї зими створити справжній фурор й утеплитися так, щоб навіть найбільший погодний мінус вас не зачепив, то орієнтуйтеся на дутий шарф або стьобаний шарф – всередині них утеплювач, як у пуховику. Це, без перебільшення, наймодніші шарфи зима 2022! Вони відмінно поєднуються з модними пуховиками і стьобаними пальтами, які зараз шалено популярні. Виходить таке собі доповнення до верхнього одягу, але за формою це все ж таки шарф.

Наймодніші шарфи зима 2022
Наймодніші шарфи зима 2022 / Instagram

В'язані шарфи актуальні, як ніколи

Модні в'язані шарфи 2022 візуально нагадують класичні аналоги, але вони трохи веселіші – вони виткані з соковитих барф, які заражають позитивом з першого погляду. Як правило, вони довгі й широкі, і це гідно оцінять усі в мороз і холоднечу. Також у тренді білі в'язані шарфи з абстрактними лаконічними візерунками.

Наймодніші шарфи зима 2022
Наймодніші шарфи зима 2022 / Instagram

читайте такожНаймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в снігУ нашому сюжеті можете дізнатися про те, яким пальтам мода осінь-зима 2021 2022 широко розкрила двері:

Інші цікаві новини моди:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти