У моду на зиму 2022 увійшли приголомшливі джинси в стилі 80-х, в яких не страшні ніякі морози

2 листопада 2021, 18:42
Модні джинси зима 2021 2022 - це можливість навіть у найлютіші морози мати вигляд на мільйон доларів, адже вони незвичайні!

Ви відраховуєте дні до першого снігопаду і шукаєте гарні й модні джинси 2022, щоб доповнити ними свій зимовий гардероб? Тоді ви все робите правильно! Осінь добігає кінця, як і осіння мода, і саме час підготуватися до холодної пори.

Джинси жіночі - це щось на кшталт стильового ресурсу, І вони є відмінною базою для безлічі образів. А модні джинси зима 2021 - це ще й можливість навіть у найлютіші морози мати вигляд на мільйон доларів: вони ефектні, трохи незвичайні і романтичні!

Навряд чи будь-який інший предмет одягу настільки міцний і одночасно настільки мінливий, як джинси. З того часу, як знаменитий американський винахідник джинсів Леві Страус подав заявку на перший патент на міцну тканину у 1873 році, вони пережили чимало "революцій", але завжди були на передовій моди – і ніякі потрясіння їх не змели.

Навпаки, здається, жіночі джинси тільки виграють від усіляких експериментів – незвичайні силуети, відтінки та цікаві деталі роблять їх магнітом, який притягує всіх. Джинси на зиму жіночі підкорять вас своєю різноманітністю, але ви не повинні піддаватися спокусі, а вибирати той варіант, який найбільш вдало пасує вашій фігурі – це найголовніший критерій!

Завищена талія або занижена талія, прямі або розкльошені, вузькі або дуже широкі? Муки вибору складними не будуть, адже взимку кожна модниця знайде те, що змушує її серце танути.

читайте такожУ моду увійшли теплі пальта і куртки жіночі зі штучного хутра незвичайної красиБезсумнівно, джинси осінь-зима 2021 2022 не схожі одне на одного. Але саме в цьому їх принадність. Висока талія все ще дуже популярна, але в моду знову повертається занижена талія. Переважають прямі джинси у стилі 80-х, але скінні теж знову "на коні".

Наймодніші джинси зима 2022 – на що звернути увагу

Джинси мом

Торік прямі джинси вільного крою кудись відступили з вершини Моди, а тепер вони знову серед найсвіжіших джинсових трендів. Взимку вони стануть знахідкою для багатьох, адже вдало поєднуються з будь-яким взуттям і верхнім одягом. Модні джинси мом 2022, світшот і чоботи – це завжди хороше "тріо".

Модні джинси зима 2022
Модні джинси зима 2022 / Instagram

Джинси з розрізом

Моделі з розрізом - ідеальний компроміс для тих, хто хоче носити вузькі джинси, і водночас не готовий прощатися з сучасними тенденціями. Крім того, розріз в цьому разі додає більше простору на подолі і дозволяє бачити взуття. Що це дає? Будете здивовані, але така маленька деталь, як розріз, здатна перетворити найпростіші джинси на шалено стильні.

Модні джинси зима 2022
Модні джинси зима 2022 / Instagram

Широкі джинси

Широкі джинси стали чимось на зразок нових вузьких джинсів. Їх "візитівкою" є надзвичайно широкі штанини. Стиль XXL у світі моди усі із задоволенням прийняли в останні кілька сезонів, і ці джинси – один з його проявів. Щоправда, останні тенденції показують, що поступово джинси зима 2022 звужуватимуться до подолу.

Модні джинси зима 2022
Модні джинси зима 2022 / Instagram

Темно-сірі джинси

Якщо ви морально втомилися від синіх джинсів (хоча це навряд чи можливо!), то зверніть увагу на темно-сірі джинси жіночі. Цей темний і рівномірний сірий відтінок зведе вас з розуму - він строгий і водночас вільний, і в цьому його чарівність! Сірі джинси можна носити так само універсально, як і синій варіант, просто вони завжди виглядають трохи елегантніше, ніж класичні.

Модні джинси зима 2022
Модні джинси зима 2022 / Instagram

читайте такожНаймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в снігРаніше йшлося про те, що в моді дивовижні штани палаццо у стилі 30-х, які залишила світу велика Коко Шанель. Вони дуже жіночні, в них з'являється неймовірне почуття впевненості, і в них виростають крила – здається, все найкраще з нами відбувається тоді, коли ми крокуємо світом у палаццо!

У нашому сюжеті можете дізнатися про те, як правильно вибрати штани:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти