У моді штани неземної краси в стилі 30-х, які подарувала світу велика Шанель

5 листопада 2021, 12:07
Через десятиліття штани палаццо викликають щем у душі: вони дуже жіночні й у них з'являється неймовірне відчуття впевненості. Це зачаровує!

Найкраще омолоджують жінку вільні штани. Здається, модниці вже розгадали цю загадку, а мода 2021 їм просто підіграла, бо цієї осені і взимку ключовою тенденцією знову стали широкі жіночі штани палаццо з високою талією.

Зручні, універсальні й, безперечно, розкішні, ці модні жіночі штани осінь-зима 2021 2022 багато хто полюбив за лаконічність і простоту. Не останню роль в появі дивовижних штанів палаццо в жіночому гардеробі зіграла рука великої Коко Шанель, яка в далеких 30-х роках була настільки вражена гондольєрами, а, точніше, штанами, які вони носили, що просто не могла не взяти такий фасон на озброєння, і створила маленький шедевр для жінок. Через десятиліття штани палаццо викликають щем в душі: вони дуже жіночні, в них з'являється неймовірне відчуття впевненості, і в них виростають крила – здається, все найкраще з нами відбувається тоді, коли ми крокуємо світом у палаццо!

Чесно кажучи, всі інші модні жіночі штани зима 2021 2022 на тлі невимушених палаццо програють, бо вони випромінюють свободу, яку колись зуміла побачити в грубих чоловічих штанях легендарна кутюр'є.

Штани палаццо на осінь - це насамперед надмірно довгі штанини, які закривають взуття. Завдяки цій властивості всі ті, хто мріє здаватися вищими, можуть легко втілити мрію в реальність.

Ще одна фішка штанів палаццо осінь-зима 2021 2022 - чисті лінії та невимушений силует, завдяки чому вони легко поєднуються з іншими елементами гардероба, починаючи від піджака і закінчуючи найпростішими футболками.

Штани-палаццо 2021 з чим носити

Коли будете підбирати до штанів палаццо верх, врах*йте, що він повинен бути візуально меншим – завдяки цьому пропорції будуть збалансовані, і образ виглядатиме як єдине ціле.

Модні жіночі штани палаццо осінь-зима 2021 2022
Модні жіночі штани палаццо осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Крім того, не можна недооцінювати роль взуття. Зокрема, для повсякденного або ділового образу можете поєднувати модні палаццо штани з лоферами - це чудова класика, яка завжди працює.

читайте такожНаймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в снігШтани-палаццо з кросівками, попри гадану несумісність, дуже пасують одне одному. Будете здивовані, але ці дві частини разом складають насправді ідеальну основу для стильного сучасного образу. До такого дуету можна додати блейзери, пуловери і толстовки – все залежить від того, діловий, романтичний або повсякденний образ ви хочете створити.

Модні жіночі штани палаццо осінь-зима 2021 2022
Модні жіночі штани палаццо осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Крім того, модні штани 2021-2022 палаццо ви просто зобов'язані спробувати поєднувати з ботильйони з гострим або квадратним носком. По-перше, це красиво, по-друге, цікаво і незабутньо!

Модні штани зима 2021 2022 палаццо - кому пасують

Ці штани жіночі осінь-зима 2021 2022 без перебільшення пасують всім. Їх можуть вибрати й ті, у кого від природи витончена фігура, і ті, у кого вона пишна. Водночас кожен отримає своє: перші - ефектний обсяг, а другі зможуть зробити фігуру візуально гармонійною.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дуже теплі жіночі шапки незвичайної красиНаймодніші штани палаццо осінь-зима 2021 2020 виткані з осінніх фарб: червоної, гірчичної, золотистої, зеленої, синьої і бежевої. Водночас штани палаццо чорні затьмарять всіх, адже вони універсальні і будуть актуальні ще не один сезон!

Модні жіночі штани палаццо осінь-зима 2021 2022
Модні жіночі штани палаццо осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Також в осінньо-зимовому сезоні на особливу увагу заслуговують широкі штани неземної краси з розрізами спереду або збоку – це знахідка для всіх тих, хто хоче підкреслити індивідуальність.

У нашому сюжеті можете дізнатися про те, як правильно вибрати штани:

Раніше йшлося про те, що модні куртки осінь 2021 2022 дуже теплі, тому незважаючи ні на які погодні капризи в них можна гуляти стільки, скільки захочете. А зимова куртка-бомбер з хутром без перебільшення універсальна - вона може доповнити безліч цікавих ансамблів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти