У моду на зиму 2021-2022 увійшли напрочуд гарні жіночі шарфи, які радують око і гріють душу

11 жовтня 2021, 21:53
Модні шарфи жіночі 2021 можуть стати не тільки родзинкою образу, але і його головним елементом.

Зиму можна полюбити хоча б за те, що в цю холодну пору ми носимо розкішні, трохи чарівні та дуже гарні шарфи. Саме в цей час у кожної жінки з'являється відмінна нагода показати свій стиль і вміння грати з відтінками та пропорціями.

відео дня

Це у спеку можна сховатися за однією ефектною сукнею, а холод вимагає уваги до кожної деталі, він віддає перевагу багатошаровості, і немов верхівка ялинку, кожен образ повинен прикрашати шарф жіночий зимовий.

Модні шарфи жіночі 2021 можуть стати не тільки родзинкою образу, але і його головним елементом. Крім того, вони легко додають своїм власницям чарівності та харизми: потрібно тільки знайти ту модель, яка пасуватиме вам, немов частина пазла.

Водночас не варто дарувати свою любов якійсь одній моделі і "вичавлювати з неї всі соки" - кілька варіантів стануть відмінною базою для створення багатьох стильних образів. Ба більше: у зв'язку з тим, що модні шарфи осінь-зима 2021 весь час зовні, то це питання не стільки про естетику, скільки про практичність.

Попри те, що модні жіночі шарфи 2021 пішли не надто далеко від тенденцій минулого рік, все-таки здивуватися теж буде чому. Але якщо говорити про матеріали, то у вашому гардеробі точно повинні бути тонкі кашемірові шарфи, які зігріють прохолодним осіннім днем, й об'ємні в'язані шарфи жіночі для запальних зимових ансамблів.

Сьогодні ми розповімо вам про те, які в'язані шарфи в моді, а також про популярні кашемірові вироби. У нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки для натхнення і швидкого розуміння трендів.

Модні жіночі шарфи 2021 2022 – на що звернути увагу

Модні в'язані шарфи 2021

На особливу увагу прийдешньої зими заслуговують об'ємні в'язані шарфи оверсайз з бахромою з довгої нитки. Не проходьте повз моделей з гарною об'ємною в'язкою, незвичайним переплетенням ниток і відтінків – це ваш шанс підкреслити свою індивідуальність. Їх можна носити з пальтами, куртками і дублянками.

читайте такожУ моду повернулися приголомшливі жіночі куртки в стилі 50-х, в які неможливо не закохатисяШарфи в'язані об'ємні та снуди оверсайз - це те, без чого мода осінь-зима 2021 2022 немислима, тому якщо стоїте на порозі оновлення гардеробу, почніть цю справу з них.

Модні жіночі шарфи 2021-2022
Модні жіночі шарфи 2021-2022 / Instagram

Модні кашемірові шарфи 2021 2022

Для тих, хто шукає варіанти, які здатні найбільш тонко передати настрій, а також підкреслити креативність й особливий смак, знахідкою стануть кашемірові шарфи. Звичайно ж, класичні монохромні моделі підкуповують своєю універсальністю, адже їх можна поєднувати з будь-яким одягом. Але кашемірові шарфи з принтами – це справжня магія, адже клітинка, смужка, абстракція виглядають дуже вишукано і незабутньо.

Крім того, на вершину Моди вирвалися однотонні палантини й усілякі варіації з картатим малюнком, а також моделі з кокетливою бахромою.

Модні жіночі шарфи 2021-2022
Модні жіночі шарфи 2021-2022 / Instagram

Модні кольори шарфів 2021-2022

У сезоні осінь-зима 2021-2022 найбільш актуальні кольори шарфів – це фуксія, бліда троянда, жовтий, яскраво-червоний, яскраво-зелений, блакитний, темно-синій, фіолетовий і бордовий. Що стосується пастельних тонів, то вони, природно, актуальні, адже ніколи не виходять з моди.

Модні жіночі шарфи 2021-2022
Модні жіночі шарфи 2021-2022 / Instagram

На особливу увагу заслуговують поєднання яскравих насичених тонів з нейтральними півтонами, які можуть зустрітися як в картатих, смугастих, так і в хаотичних фантазійних принтах на шарфах зима 2022.

читайте такожНаймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в снігРаніше йшлося про те, що модні головні убори 2022 - це мікс з уже звичних моделей, які ми встигли полюбити і носили останні кілька сезонів, і незвичайних новинок, які без перебільшення підкорять найвимогливіші серця!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти