У моду на зиму 2022 увійшли довгі спідниці приголомшливої краси, які зігріють у тріскучі морози

7 листопада 2021, 21:53оновлено 10 листопада 2021, 11:28
Судячи з останніх модних тенденцій і довжини спідниць на зиму 2021-2022, на нас найімовірніше чекають нестабільні економічні часи.

Те, які спідниці у тренді, безпосередньо залежить від того, як ми живемо. Це довели ще у 1926 році – саме тоді "індекс довжини спідниці" почав своє існування. Що це означає? Все просто: коли в житті все чудово і немає глобальних економічних проблем, то жінки з радістю носять мініспідниці, а коли економіка на межі краху, і в повітрі витає невизначеність і страх, то в моду вриваються довгі спідниці.

Звичайно, тут і не посперечаєшся, адже кому хочеться виглядати зухвало і показувати ноги в той час, коли над головою згущуються темні кризові хмари? Тому у складні часи жіночі короткі спідниці, які розбурхують уяву, стають недоречними.

Судячи з останніх модних тенденцій і довжини спідниць на зиму 2021-2022, на нас найімовірніше чекають нестабільні економічні часи. Наймодніші спідниці зима 2022 - це варіанти починаючи від надзвичайно коротких до шалено довгих.

Подібно кораблю, який потрапив у шторм в океані, модні спідниці осінь-зима 2021 2022 мінливі. Тому і довгі, і короткі варіанти закрутилися в невгамовному "модному танці", і тільки час все розставить на свої місця.

У показах колекцій одягу відомих будинків моди на цю осінь і зиму ми бачили дуже короткі спідниці, які максимально відкривають ноги. Водночас ми також бачили багато виробів довжиною до кісточки і навіть до землі - навіть не сумнівайтеся, прийдешнього холодного сезону спідниці максі будуть всюди!

Звичайно ж, найкраще, що ви можете зробити, це інвестувати в коротку і довгу спідницю, і носити їх в залежності від настрою.

Модні спідниці осінь-зима 2022 – на що звернути увагу

Цієї холодної пори тепла в'язана або трикотажна спідниця просто зобов'язана з'явитися у вашому гардеробі, бо вона пасує на всі випадки життя і дозволяє трохи відпочити від джинсів і штанів. Зокрема, ця тепла спідниця стане знахідкою для тих, хто шукає стильний одяг для офісу: вона відмінно поєднується з пальтом, сорочкою і парою чобіт. А якщо додасте ефектну блузку або светр, то отримаєте ідеальний варіант для побачення. Ба більше: усі ті, хто працює в цей час вдома, теж будуть в захваті від в'язаної спідниці, адже в ній дуже затишно.

Модні спідниці зима 2022
Модні спідниці зима 2022 / Instagram

При цьому силуети спідниць можуть бути дуже різними – тут виходите з того, який найбільше личить саме вам. У тренді й асиметричні моделі, і варіанти у складку, і моделі олівець. На особливу увагу заслуговують моделі "напівсолнце", які додають фігурі жіночності.

Що стосується забарвлень, то класичні відтінки, звичайно ж, поза конкуренцією. Але якщо ви хочете всіх вразити, то спідниця довга тепла кольору фуксії, синього або фіолетового неба, зеленого моху або шоколаду розтопить ваше серце.

Розкішні теплі спідниці знайдете в показі колекції одягу Chanel осінь-зима 2021 2022:

Крім того, мода осінь-зима 2021 2022 підготувала нам ще один сюрприз – спідниці-гофре. Довгі плісировані спідниці багатьом модницям подобаються за те, що вони відмінно маскують будь-які недоліки фігури. Ось чому майже кожна жінка в такій спідниці відчуває себе впевнено.

Модні спідниці зима 2022
Модні спідниці зима 2022 / Instagram

Модна спідниця-гофре 2021 2022 - це і варіант зі штучної шкіри, і моделі з трикотажу, і всі вони стануть справжнім порятунком для романтичних натур.

Красиві й теплі довгі спідниці можете знайти в показі колекції одягу Chloe осінь-зима 2021-2022:

Довгі спідниці в клітинку з щільних матеріалів завжди заворожують. Вони просто створені для осені та зими, тому в усьому світі у них величезна армія прихильниць. Картаті спідниці до всього іншого ще й дуже ефектні, завдяки чому в них вам легко вдасться зачарувати всіх. Ба більше: модні спідниці у клітинку 2021 2022 є відмінною базою для створення безлічі нетривіальних образів.

Детальніше про те, як носити спідниці восени і взимку, дивіться в сюжеті:


Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти