Найніжніший новорічний манікюр 2022, який милуватиме око і грітиме душу

7 грудня 2021, 22:05оновлено 13 грудня 2021, 20:36
Манікюр на Новий рік 2022, немов добрий казкар, дозволить вам подумки провести межу між минулим і майбутнім, і зануритися у мрійливий світ новорічної ночі.

Чим ближче до кінця року, тим чутливішими ми стаємо, і фінальним акордом повинен стати ніжний новорічний манікюр 2022, який скаже "Прощавайте і вибачайте" минулим 365 дням нашого життя.

Яким би не був рік, що минає, але на ваших нігтях повинні обов'язково "розлитися" м'які відтінки, блиск і візерунки, які милуватимуть око і зігріватимуть душу, немов найтепліші спогади. Манікюр на Новий рік 2022, немов добрий казкар, дозволить вам подумки провести межу між минулим і майбутнім, і зануритися у мрійливий світ новорічної ночі.

Крім того, світлий манікюр на Новий рік 2022 підійде ідеально ще й тому, що він гармонійно поєднується з будь-яким нарядом. Це якраз той випадок, коли не доведеться мізкувати над тим, щоб зібрати воєдино пазл під назвою "образ на Новий рік". А докладніше дізнатися про те, що вдягти на свято, можете з нашого матеріалу У чому зустрічати Новий Рік 2022, щоб задобрити чорного водяного Тигра.

Також важливо пам'ятати, що зимовий манікюр – це феєрверк позитивних емоцій на нігтях. Не важливо, який лак ви використовуєте як основу, адже сила - у прикрасах і малюнках, без яких цієї пори не обійтися.

Ми зібрали для вас найпопулярніші ідеї дизайну нігтів на Новий рік 2022, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки з Instagram для натхнення.

Найніжніший новорічний манікюр 2022 - стильні ідеї дизайну

Бежевий манікюр

Приголомшливий бежевий манікюр на Новий рік 2022 - це багато блиску і прикрас, при цьому нігті виглядатимуть стильно, зі смаком і гармонійно. Річ у тім, що бежевий колір "перебиває" часом дратівливий лиск, тому скільки блиску не додавай, вульгарно ваші новорічні нігті точно не виглядатимуть. Багатогранний бежевий колір відкриє перед вами купу можливостей, і ви легко зможете створити гарний манікюр на Новий рік 2022, від якого буде неможливо відірвати погляд.

Ніжний новорічний манікюр 2022
Ніжний новорічний манікюр 2022 / Instagram

Бежеві нігті на Новий рік 2022 стануть ефектними, якщо додасте трошки фольги і блискіток. Також бежева основа відмінно поєднується з лаками кольору срібла і золота – ви можете зробити кілька нігтів блискучими, і від цього ваш манікюр тільки виграє. Сюди можете додати сніжинку або малюнок в стилі свята, і будете в захваті.

Ніжний новорічний манікюр 2022
Ніжний новорічний манікюр 2022 / Instagram

Манікюр рожевий зі сріблом

Рожевий манікюр на Новий рік тигра зі сріблом і рожевий манікюр з блискітками подарує вам незабутні емоції, адже ваші руки стануть втіленням ніжності. Рожевий колір володіє "заспокійливим" ефектом, тому сміливо додавайте блискучі деталі.

Ніжний новорічний манікюр 2022
Ніжний новорічний манікюр 2022 / Instagram

Крім того, можете на своїх рожевих нігтях намалювати свої мрії і все те, що викликає у вас приємні асоціації з Новим роком. І не забувайте, що господарем майбутнього року буде Чорний Водяний Тигр, і він теж може красуватися на ваших руках в ніч на Новий рік 2022.

Ніжний новорічний манікюр 2022
Ніжний новорічний манікюр 2022 / Instagram

Білий манікюр з малюнком

Новорічний манікюр 2022 білий стане знахідкою для тих, хто хоче підкреслити свою елегантність та витончений стиль. І ніжний білий манікюр - це у жодному разі не нудні нігті. Так, в основі – лаконічний дизайн, зате навіть дуже крихітна деталь на білосніжних нігтях виглядає, немов потужний магніт. Створіть зворушливий манікюр з лунками або стриманий френч, і будете на сьомому небі від щастя.

Ніжний новорічний манікюр 2022
Ніжний новорічний манікюр 2022 / Instagram

Також можете прикрасити білі нігті глітером, написати те, що хочете сказати світу в новорічну ніч, щоб Всесвіт почув вас - і ви не помилитеся, адже це зараз модно. Станьте на мить художником, нехай ваш білий манікюр зима 2022 стане полотном – і малюйте те, що йде зсередини – зірки, сніжинки, ялинкові іграшки, тигренят і подарунки. Дайте свободу своїй фантазії хоча б на нігтях!

Ніжний новорічний манікюр 2022
Ніжний новорічний манікюр 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти