Сатанинські дні в червні 2022: чого варто остерігатися і як не накликати нещастя

27 травня 2022, 17:39
Чотири місячні дні несуть в собі вкрай небезпечну енергетику - потрібно бути гранично обережними.
Місячний календар Червень 2022
Сатанинські дні в червні 2022 - найнебезпечніші дні / depositphotos.com/

Дні Гекати або сатанинські місячні дні в червні несуть в собі максимально негативну енергетику, яка здатна вплинути на благополуччя і здоров'я. Як уберегтися від бід в найнебезпечніші дні місяця?

Про те, в які дні місячного циклу багатьом буде супроводжувати удача в нових починаннях, а коли потрібно бути гранично обачними, читайте в матеріалі: Місячний календар на червень 2022: найкращі і небезпечні дні.

9 місячний день - початок 7 червня о 11:27, закінчення 8 червня о 12:48

відео дня

У цей день багато хто може відчути безпричинну тривогу і хвилювання. Можуть проявити себе давно забуті страхи. Сни в цей день можуть бути не самими райдужними, велика ймовірність, що вам присниться щось недобре. На дев'яту місячну добу краще утриматися від прийняття важливих рішень. Варто проводити більше часу на природі і не зациклюватися на негативних думках. Займайтеся тією справою, яка приносить найбільше задоволення. Допомагайте тим, хто опинився у важкій ситуації. Ваша доброта буде зброєю і талісманом від недобрих сил.

15 місячний день - початок 13 червня о 20:24, закінчення 14 червня о 21:56

У п'ятнадцяту місячну добу вплив негативної енергетики збільшується. Люди з надприродними здібностями здатні наводити порчу і пристріт. Сни в цей день будуть віщими. Особливу увагу потрібно звернути на здоров'я. Хвороба в цей день може затягнутися надовго. Не стійте осторонь, відстоюйте свою точку зору і виступайте проти несправедливості. Активна позиція допоможе уникнути негативного впливу дня.

читайте такожМісячний календар стрижок на червень 2022: кращі дні для нової зачіски

23 місячний день - початок 22 червня о 01:07, закінчення 23 червня о 01:15

У цей день багато хто може потрапити під вплив негативних емоцій. Злість, ревнощі, заздрість, ненависть розквітнуть буйним цвітом. Підвищується рівень агресії, люди схильні відстоювати свої інтереси будь-якими методами і це може бути надзвичайно небезпечно. Тримайтеся подалі від сумнівних авантюр і ризику, не піддавайтеся апатії і занепадницьких настроїв і не бажайте поганого людям. Цьому ви можете накликати погану енергію на себе.

29 місячний день - початок 28 червня о 02:35, закінчення 29 червня о 03:15

Особливо небезпечний день місячного календаря, коли підвищується ймовірність аварій, травм, нещасних випадків. У цю місячну добу часто відбуваються масштабні катастрофи і починаються епідемії. У цей день можуть найбільше постраждати люди, які не відрізняються особливою уважністю. Не вірте на слово отриманої інформації, потрібно аналізувати факти. Прислухайтеся до підказок внутрішнього голосу. Приділіть більше уваги сім'ї та дітям.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти