Сатурн у Рибах 2023: чого чекати всім знакам зодіаку в найближчі три роки

13 березня 2023, 11:44
Скорпіонам буде легше, ніж іншим знакам зодіаку, а Рибам Сатурн принесе нову реальність і зніме з них "рожеві окуляри", свідчить гороскоп.
Анжела Перл, Сатурн у Рибах
Анжела Перл розповіла, що Сатурн у Рибах принесе всім знакам зодіаку / Фото pixabay.com, скріншот

З 7 березня 2023 року Сатурн перейшов у знак зодіаку Риби до 14 лютого 2026 року. Астролог Анжела Перл розповіла, чого чекати в найближчі три роки всім знакам зодіаку.

Сатурн у Рибах для Овнів

У Овнів Сатурн увійшов в 12 будинок гороскопа. У представників знака може бути відчуття ізоляції та самотності, буде здаватися як ніби ви у в'язниці. Деякі будуть займатися здоров'ям, можуть опинитися в лікарні. У найближчі три роки є шанс різко схуднути.

Деякі Овни змінять роботу. Наприклад, це може бути робота в іншій країні, перехід з офісу на дистанційну роботу.

Також у Овнів буде тривалий період очікування.

Сатурн у Рибах для Тельців

Сатурн увійшов в 11 будинок гороскопа Тельців - це сектор, який відповідає за мрії та надії. У найближчі три роки представники знака почнуть рухатися в напрямку реалізації своїх цілей. Сатурн говорить про те, що потрібно діяти і докладати зусиль для того, щоб отримати бажаний результат.

У деяких Тельців зміниться коло друзів, залишаться лише найвідданіші з них. У ваше життя повернуться старі знайомі. Сатурн, як лакмусовий папірець, покаже, хто є хто.

Сатурн у Рибах для Близнюків

Через Сатурн в 10 будинку в найближчі три роки Близнюки будуть змушені працювати набагато важче, ніж раніше. Потрібно буде заробляти більше.

Можливе отримання нової посади. Деякі представники знаку відкриють свій бізнес.

Сатурн у Рибах для Раків

У Раків Сатурн увійшов в 9 будинок гороскопа - це сектор переконань, віри, розширення світогляду. Раки зосередяться на одній меті. Ви можете піти вчитися або викладати. Астролог попередила, що вчитися буде складно, тому не варто запускати ситуацію.

У Раків буде багато поїздок.

Багато представників знака укладуть шлюб в найближчі три роки. Це буде серйозно і надовго. Можливий шлюб з іноземцем.

Сатурн у Рибах для Левів

Сатурн увійшов у восьмий будинок гороскопа Левів - це сектор непередбачуваних подій та кризи. Астролог радить звернути увагу на здоров'я. Якщо ви вже знаєте про свої проблеми, варто звернутися до лікаря. Є ризик операцій, зокрема і незапланованих.

Фінансова ситуація зміниться. Гроші буде заробляти складніше, хоча робота буде. Ви можете отримати спадщину.

Сатурн у Рибах для Дів

У Дів Сатурн увійшов в сьомий будинок гороскопа - це сектор шлюбу, партнерства і стосунків.

Романтичні зв'язки вийдуть на новий, серйозніший рівень. Якщо стосунки у парі хороші, то по Сатурну вони стануть тривалими і стабільними. Якщо ж у стосунках вже є тріщина, то Сатурн їх зруйнує.

Сатурн у Рибах для Терезів

У Терезах Сатурн увійшов до шостого будинку роботи, здоров'я, звичок, рутини та розв‘язання проблем.

У вас буде багато роботи. Варто бути обережним, тому що велике навантаження відіб'ється на стані здоров'я. Потрібно подбати про те, щоб у вашому житті було більше балансу між роботою і відпочинком. Деякі Терези візьмуть паузу в трудовій діяльності або відмовляться від частини свого бізнесу, якщо він є.

Сатурн у Рибах для Скорпіонів

У Скорпіонів Сатурн увійшов в п'ятий будинок гороскопа. Вам буде легше, ніж іншим знакам зодіаку. Представники знака будуть поєднувати відпочинок і задоволення з роботою.

У Скорпіонів буде більше спілкування з дітьми. Можливо ви зареєструєте свій бізнес. З'явиться хобі (музика, танці). Ви зможете заробляти на своєму хобі або творчої діяльності.

Сатурн змусить Скорпіонів подорослішати.

Може початися роман з людиною старшого віку. Спливуть любовні трикутники, несерйозні зв'язки зруйнуються.

Сатурн у Рибах для Стрільців

У Стрільців Сатурн увійшов в четвертий будинок гороскопа. Зміниться місце проживання. Ви можете почати будувати будинок або взяти кредит на квартиру, каже гороскоп.

Може з'явитися новий член родини (народиться дитина, буде укладено шлюб тощо.). Ви дізнаєтесь щось про історію своєї родини.

Деякі представники знака поміняють громадянство. Може бути охолодження стосугків з кимось із членів сім'ї.

Сатурн у Рибах для Козерогів

Козероги в найближчі три роки будуть отримувати нові знання й навички. Доведеться відстоювати свою думку і особисті кордони.

Сатурн в третьому будинку покаже, хто з вашого кола спілкування був з вами нечесний. Може бути охолодження стосункві, спілкування з кимось із родичів припиниться.

Сатурн у Рибах для Водоліїв

Сатурн увійшов до другого будинку гороскопа Водоліїв. Це сектор фінансів і доходів. Може змінитися джерело доходу. Водоліям доведеться взяти на себе відповідальність за свою фінансову ситуацію. Наприклад, якщо вас утримував чоловік, то він може втратити роботу. Якщо фінансово допомагали батьки, то вони припинять це робити.

Водолії зможуть розкрити свої таланти і домогтися того, щоб це приносило дохід. Сатурн каже: все можливо, але потрібно буде докласти зусиль, взяти на себе більше відповідальності й вчитися на ходу.

Сатурн у Рибах для Риб

Сатурн увійшов до першого будинку гороскопу Риб. Всі представники знака відчують зміни. Почнеться нова реальність. Ця планета зніме з вас "рожеві окуляри". Поміняються переконання та цілі. Потрібно буде взяти на себе нові зобов'язання.

Рибам доведеться працювати над собою, зокрема і над зовнішністю. Сатурн допоможе вам привести себе в порядок.

Ви можете стати частиною колективу або почати керувати групою людей. Поруч з вами залишаться лише справжні друзі.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що Росії принесе Сатурн у Рибах.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти