Повернення лихих 90-х, хаос і революція: астролог розповів, що Росії принесе Сатурн у Рибах

27 грудня 2022, 04:30
На початку березня Сатурн перейде в знак Риб до лютого 2026 року.
Влад Росс
Влад Росс розповів, що Росії принесе Сатурн в Рибах 2023 / Фото УНІАН, pixabay.com

З 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос. Астролог Влад Росс розповів, до чого готуватися в найближчі кілька років.

"Риби - завершальний знак зодіаку, який пов'язаний з підведенням підсумків і завершенням певного періоду. Сатурн в цей час буде відкривати правду і розставляти крапки над "і" в складних ситуаціях, а також допомагати виправляти помилки", - розповів в інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс.

За його словами, Сатурн в Рибах досить слабкий, адже Риби – це емоційний знак, а Сатурн – це холодна, чітка і практична планета, яка любить порядок, правила та обмеження.

"У кращому випадку Сатурн в Рибах – це свого роду гребля, яка утримує і накопичує воду для користі в майбутньому і досягнення цілей, яка структурує емоції та дає можливість розібратися в почуттях. У гіршому - це хаос, інтриги, закулісні ігри, перестановки, почуття провини або безпорадності, відчуття нездатності впливати на те, що відбувається. У цей час особливо часто порушуються закони, а також переслідуються люди, які мислять інакше і діють не так, як всі", - розповів фахівець.

За словами Росса, коли Сатурн буде в Рибах, в Росії закриють всі платформи і соцмережі, крім Однокласників і Вконтакте.

"Коли Сатурн був в Рибах минулого разу – в 1994-1996 роках, це був непростий час переходу від старого світу до нового, а подальший напрямок в ті роки складно було собі уявити. В Україні тоді змінився президент з Кравчука на Кучму, і країна пішла зовсім іншим курсом. Тоді ледь не змінилася влада в Росії, коли в останній момент Єльцин, навіть лежачи в лікарні після операції на серці, все ж таки виграв вибори. Влада тоді відійшла олігархам. Подібні процеси можуть знову повторитися", - зазначив астролог.

Росс не виключає, що контроль і владу в Росії перехоплять люди, пов'язані з фінансами, відібравши їх у бойовиків і КДБістів.

"Тоді ми жили в якомусь хаосі та нерозумінні, що буде далі. Це були знамениті 90-ті роки, коли існували гопники, коли легко було усунути людину. Така ж ситуація хаосу повториться і в 2023 році, і вона може тривати в 2024-2025 роках і привести до революції в РФ. Одна армія РФ піде на іншу армію РФ. Наприклад, армія Кадирова або Пригожина може почати воювати з армією Рогозіна, що зможе розвалити Російську Федерацію на частини", - сказав фахівець.

Влад Росс нагадав, що багато людей у 90-ті опинилися біля розбитого корита, і цього разу після відсторонення від влади Путіна всі в РФ залишаться біля розбитого корита.

"У 90-ті багато хто втратив роботу і був змушений братися за будь-яку роботу. На жаль, в Україні буде те ж саме відбуватися. Багато людей змінять не лише місце проживання, а й професію, діяльність. Тоді найважливіше було вміння пристосуватися і гнучкість, і це було правильніше, ніж чіплятися за старі правила і переконання. Тому в 2023 році доведеться бути дуже гнучкими і знаходити якимось чином ґрунт під ногами", - резюмував астролог.

Нагадаємо, Влад Росс прогнозує, що війна в Україні триватиме щонайменше до весни 2023 року.

Як повідомляв Главред, астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на найближчі тижні та спрогнозував, коли є ризик масштабних ракетних ударів і яким містам найбільше загрожує небезпека.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти