Сатурн у Рибах 2023: на Росію чекає хаос, плутанина і громадянська війна

28 лютого 2023, 14:57
Сатурн у Рибах змінить звичні реалії. Правда, такого роду зміни не завжди безболісні, попередив астролог Влад Росс.
Сатурн у Рибах, Влад Росс
Сатурн буде в Рибах майже три роки, розповів Влад Росс / Фото УНІАН, pixabay.com

8 березня 2023 року Сатурн переходить зі знака Водолія в знак зодіаку Риби - тут планета перебуватиме два роки і вісім місяців. Для представників цього знака зодіаку це означатиме непростий майже трирічний період. Про це в інтерв'ю Главреду розповів астролог Влад Росії та порадив Рибам триматися.

За словами фахівця, Сатурн покине Водолія, в якому в минулі роки створював безліч обмежень: карантин, необхідність носити маски, неможливість вийти з дому. Тепер же Сатурн, змінюючи знак, нарешті скасує всі обмеження.

"Тому з'явиться безліч можливостей змінити наші звичні реалії. Правда, такого роду зміни не завжди безболісні. Сатурн може сколихнути застояну воду, відкрити старі таємниці або встановити нові закони та правила поведінки", - розповів Росс.

"Сатурн приносить не лише обмеження, але і встановлення порядку. А Риби - знак дуже непостійний та рухливий, тому будуть змінюватися форми, стане легше пристосовуватися до нових правил, знаходити в них лазівки. Інтриги, шпигуни, розслідування, таємниці, секретна діяльність, переслідування інодумців, викриття, розгул мафії – все це буде в достатку на Сатурні в Рибах", - говорить астролог.

Також він зробив прогноз і для країни-агресорки РФ:

"Саме цей хаос, плутанина чекають на Росію, де різні ПВК почнуть боротьбу за ресурси в РФ. Там цілком може початися громадянська війна".

Крім того, Сатурн у Рибах означає співробітників спецслужб, зокрема КДБ, ФСБ та інших, та вказує на те, що велике нещастя чекає на спецслужбістів. Тому в Росії почне валитися вертикаль влади.

Росс радить під час Сатурна в Рибах знайти можливості для реалізації своїх найпотаємніших бажань.

"Це буде вдалий час для мислителів, філософів, релігійних діячів і кінематографістів. У цей період варто уникати старих переконань, відмовлятися від них. А догми в цей час будуть валитися", - додав він.

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс склав гороскоп на березень 2023 і розповів, чого чекати від повні в перший місяць весни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти