Щасливчики лютого 2023 року: астролог назвав 4 знаки зодіаку, до яких успіх буде пливти рікою

2 лютого 2023, 16:01
Найуспішнішим знаком зодіаку в лютому 2023 стане Козеріг. З ним подібну долю розділять ще три знаки, яким буде надзвичайно щастити у цьому місяці.
Гороскоп, Влад Росс
Щасливчиками у лютому 2023 стануть представники чотирьох знаків зодіаку/ ua.depositphotos.com, Главред

Поточний місяць стане найщасливішим і найбільш вдалим для чотирьох знаків зодіаку. Про це розповідає гороскоп на лютий 2023 року, який склав відомий астролог Влад Росс.

Успіх переслідуватиме ці знаки зодіаку як у кар’єрі, так і в особистому житті та стані здоров’я. Проте все ж є моменти, у яких потрібно бути обережними.

Гороскоп Діва на лютий 2023

Для представників знаку зодіаку Діва лютий 2023 року буде дуже хорошим і продуктивним місяцем. Важливо пам’ятати про те, що на успіх Діви можуть запрограмувати самі себе завдяки вчинкам і думкам. Але не варто розповідати усім про свої плани.

У кар’єрі представникам знака не варто ставити перед собою занадто глобальні цілі на цей місяць. Проте фінансове просування буде забезпечене. Головним завданням на лютий буде дотримуватися взятих на себе зобов'язань.

У в першій половині місяця Діві краще уникати конфліктів – вони можуть призвести до затримок із виплатами.

Друга половина місяця обіцяє бути більш позитивною і спокійною. Діва зможе вирішити поточні завдання, виправити давні помилки і прорахунки.

Наприкінці місяця може чекати справжній успіх у сфері кар’єри. Успіх у фінансових питаннях залежатиме від комунікації з замовниками і партнерами.

Щодо особистого життя, то вільним Дівам цього місяця краще зосередитися на собі, зайнятися самоаналізом, роботою з психологом і астрологом, спілкуванням з друзями і родичами. Також астролог зазначає, що потрібно не будувати ілюзій, а постаратися реально оцінити свої перспективи.

Діви, які перебувають у шлюбі, цього місяця матимуть спокійний час у колі сім’ї. Проте у першій декаді місяця потрібно буде проявити терпимість, адже можуть виникнути сварки навіть між найближчими людьми.

Здоров’я Дів може "підкачати" в лютому – є ризик загострення хронічних хвороб. Слабким місцем буде шлунково-кишковий тракт. Також можливі алергія, зниження імунітету і ГРВІ. У цей період потрібно буде підтримувати організм правильним харчуванням і вітамінами, уникати стресів, вчитися спокійно реагувати на неприємності. Також варто намагатися позбутися звичок тримати все під контролем і перепрацьовувати.

Цей період часу не найкращий для занять спортом, потрібно буде поберегти сили. Але пасивно лежати на дивані теж не варто – буде необхідно знайти золоту середину.читайте такожГороскоп на лютий 2023 року для Дів: служба в армії, популярність і прибуток

Гороскоп Терези на лютий 2023

Терезів у лютому чекає величезний успіх. Вони будуть у хорошому настрої і завжди "на коні". Проте не варто квапити події, щоб не нажити собі заздрісників. Краще просто зосередитися на своїх справах.

Цей місяць буде сприятливим для Терезів у кар’єрі. Представники знака будуть сповнені ентузіазму, нових ідей і планів, і все це втілюватиметься у життя. У багатьох випадках вдасться знайти нестандартні рішення проблем.

Варто бути обережними до 10 лютого. У цей період часу буде складніше досягти взаєморозуміння, знизиться пильність, буде ризик виникнення сварок і суперечок. Особливо цей ризик зросте поблизу 5 лютого. Але Терези зможуть подолати такі труднощі і після 10 лютого їм вдасться розкрити свої таланти та завоювати визнання оточуючих.

В останні дні місяця з’явиться можливість досягти глобальних цілей.

У лютому-2023 особисте життя Терезів може неймовірно зачаровувати. Вони можуть стати дуже привабливими, змінити свій імідж і притягувати до себе представників протилежної статі як магніт. За словами астролога, Терезам можна насолоджуватися спілкуванням, проте не варто втрачати голову.

Терезам, які ще не мають пари, навряд чи вдасться знайти свою другу половинку у першій половині місяця. Навіть якщо вони заведуть роман, він навряд чи щасливо продовжиться потім. А от стосунки, які почнуться у другій половині місяця, можуть перерости у тривалий і міцний союз. Є шанс знайти свого обранця/ обраницю на все життя.

Одруженим Терезам варто бути мудрішими і не провокувати сварки. У другій половині місяця сімейні Терези із задоволенням будуть проводити час у колі сім'ї.

Здоров’я у Терезів "не підкачає" у лютому. Представники цього знака будуть у чудовій фізичній формі: енергії вистачить і на роботу, і на діяльність, і на особисте життя, і на захоплення. Проте не варто розслаблятися і втрачати пильність, в іншому ж разі є ризик отримати травму.

Цей місяць буде схиляти Терезів до надмірностей – може потягнути на зловживання солодким, улюбленими стравами чи вином. Варто контролювати такі речі. Якщо збиралися сісти на дієту, то варто це робити зараз. Але робити це потрібно обережно, щоб не нашкодити організму.читайте такожГороскоп на лютий 2023 для Терезів: астролог назвала дати суперперіоду в житті

Гороскоп Стрілець на лютий 2023

Цей місяць виявиться досить сприятливим для Стрільців. Вони навіть можуть здивуватися своїй працездатності та вмінню усе встигати. У лютому буде шанс закрити усі заборгованості у справах.

Енергійність і натиск приведуть Стрільця до прекрасних результатів у кар’єрі. Він зможе домогтися професійного і духовного зростання, стати прекрасним керівником, піднятися. Проте варто уникати конфліктів із товаришами по службі, які можуть йому заздрити.

Лютий стане для Стрільців початком продуктивного періоду у 2023 році. Якщо Стрілець мав мрію, яка здавалася недосяжною – то зараз саме час, щоб її втілити у життя. Він зможе заробити гроші, займаючись будь-якою справою. Проте варто бути обережним і все розраховувати, адже є ризик виникнення втрат.читайте такожГороскоп на лютий 2023 року для Стрільців: астролог назвала найвдаліші дні місяця

В особистому житті самотнім Стрільцям потрібно буде докласти зусиль, щоб знайти свою другу половинку. Для цього варто розширити коло знайомств і більше часу спілкуватися з іншими людьми. Особливо сприятливою ситуація буде близько 15 лютого. 14-16 лютого – це прекрасний романтичний момент у житті Стрільця.

У лютому здоров'я не створить Стрільцю проблем. До нього не липнутимуть ніякі хвороби, навіть грип. А якщо він захворіє, то це може минути за кілька днів. Проте варто стежити за своїм емоційним станом, адже є ризик виникнення нервового зриву на роботі.

Гороскоп Козеріг на лютий 2023

Козеріг стане найуспішнішим знаком зодіаку в лютому 2023-го, наголошує астролог влад Росс. У представників цього знаку втілиться у життя все, що вони запланували. Фундамент успіху був закладений ще в січні. Проте Козерогам все одно потрібно постійно працювати і безперервно домагатися намічених цілей, адже вони не сприймають позитивно успіх, який не був здобутий наполегливою працею.

Цього місяця Козерогам буде легше знайти допомогу в реалізації найскладніших проєктів. Таку допомогу можуть надати ділові партнери і друзі.

У професійній діяльності у Козерога все буде складатися дуже сприятливо. Йому вдаватиметься усе добре організувати і навіть відкрити новий бізнес. Це допоможе домогтися поставлених цілей, заслужено користуватися повагою начальства і співробітників.

читайте такожГороскоп на лютий 2023 року для Козерогів: відкриється таємниця та прийдуть хороші грошіПроте всередині лютого може виникнути напружений період у роботі. Проте цей період завершиться позитивно – отриманням гідних результатів і відповідних матеріальних заохочень. Є можливість підписати велику успішну фінансову угоду в середині місяця.

В особистому житті в Козерогів теж усе буде добре. Буде можливість поліпшити якість особистих стосунків або повернути кохану людину, особливо ближче до 14 лютого. Буде легше досягати повного взаєморозуміння з другою половинкою.

Козерогу потрібно не сумніватися у собі та інших. Якщо є до когось почуття, то варто відкритися, показати їх і продемонструвати, настільки вони сильні.

Зі здоров’ям у Козерога в лютому теж усе буде добре, прогнозує астролог. Проте потрібно бути обережними під час ожеледі, адже кістки і суглоби є слабким місцем представника цього знака і є ризик травм. Наприкінці місяця може посилитися апетит, але не варто переїдати, щоб не набрати зайву вагу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти