Щасливчики осені-2023: астролог Влад Росс назвав три знаки зодіаку, на які чекає удача

12 вересня 2023, 07:30
Астролог Влад Росс розповів, на які знаки зодіаку восени 2023-го чекає щастя і в якій саме сфері життя.
Щасливчиками осені-2023, за словами астролога Влада Росса, будуть три знаки зодіаку
Астролог Влад Росс назвав знаки, які восени 2023-го будуть на коні / Главред

Восени 2023 року три знака зодіаку знайдуть велике щастя, їх буде супроводжувати удача в справах і починаннях, на них чекає успіх. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Рейтинг щасливчиків осені від Влада Росса виглядає наступним чином.

1 місце – Терези

Головним щасливчиком осені 2023 року стануть Терези. Це пов'язано з тим, що Венера буде перебувати в цьому знаку зодіаку, причому вона буде набирати швидкість.

На Терези чекає щастя в любові і фінансове благополуччя. Також цієї осені Терези можуть знайти хорошу роботу.

2 місце – Близнюки

Осінь 2023-го потішить також і Близнюків. Їм щаститиме в грі, вони виграють у результаті своїх фінансових і життєвих ставок. Також Близнюки будуть щасливі цієї осені завдяки тому, що складеться дуже хороша для них ситуація в шлюбі, партнерських взаєминах, еротичних зв'язках і коханні.

Дивіться відеоверсію прогнозу астролога Влада Росса про щасливчиків осені:

3 місце – Водолій

Велика удача восени 2023-го чекає на Водолія. Особливо це проявиться в далеких подорожах, при отриманні вищої освіти, веденні політики, просуванні концептуальних завдань, а також розширенні світогляду. На Водолія у вересні-листопаді чекає дуже бурхлива діяльність, особливо в політиці. Водолію принесе успіх усе те, що пов'язано з іноземцями, також вдалою буде еміграція. Але все це буде у нього в другій половині осені, з середини жовтня.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував, якою буде погода в Україні восени 2023 року, коли чекати бабиного літа, дощів і заморозків. Крім того, Влад Росс склав детальний гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти