Серйозні проблеми і одні невдачі: астролог назвав вкрай небезпечні дати в жовтні

6 жовтня 2022, 15:04
У цей період статичності Сатурна не варто починати нічого серйозного, попереджає Влад Росс.
Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень і попередив про небезпечні дні.

У своєму прогнозі для Главреда астролог пише, то в жовтні-2022 відразу чотири планети виявляться статичні, а це також обіцяє вкрай небезпечний період для Землі.

Статичний Меркурій 30 вересня - 4 жовтня

"Це буде найбільше найгірший час для поїздок, підписання контрактів, важливих покупок, придбання нерухомості. Меркурій в цей період буде розгортатися з ретроградного руху в пряме, і кілька днів буде перебувати в завислому стані", - йдеться в повідомленні.

Якраз на ретроградному Меркурії, а також на місяці без курсу Путін оголосив мобілізацію в Росії.

"Однак у Путіна з цією затією нічого путнього не вийде, як і у тих людей, які до 4 жовтня будуть що-небудь підписувати. У ці дні буде відчуватися уповільнення або зупинка всіх процесів. Транспорт буде спізнюватися, тому в цей час не варто вирушати в дорогу. Люди будуть гальмувати, робити більше помилок. Складніше буде отримувати і передавати інформацію. Це час невдало для важливих починань, особливо що стосуються, переговорів, торгівлі, закупівель", - попереджає астролог.

Статичний Сатурн 19-27 жовтня

"У цей період статичності Сатурна не варто починати нічого серйозного, так як це може несприятливо відбитися на репутації і розвитку справи. Час не підійде для переходу на нову роботу. Тому не варто міняти рід діяльності в останню декаду жовтня. Також це невдалі дні для початку важливого проекту, будівництва. В принципі, все те, що повинно мати серйозні перспективи, в останню декаду жовтня починати не варто, і закладка фундаменту ні до чого не приведе. Можуть виникати серйозні перешкоди в будь-яких справах", - сказав Влад Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти