Мережу підірвала вірусна головоломка: користувачі ламають голову над дуже складною задачею

1 травня 2023, 23:56
Ця головоломка змусила людей чухати голови у намаганнях знайти правильне рішення. Чи можете ви її вирішити?
головоломка
Мережу заполонила дуже складна головоломка / Puzzle Tricks, ua.depositphotos.com

Головоломки – це цікавий спосіб провести вільний час з користю, адже вони допомагають людям перевірити свої розумові здібності, удосконалити логічне та просторове мислення. Відтак, у Мережі з'явилася приголомшлива головоломка, яка зводить з розуму. Для її вирішення потрібно підготувати ручку і папір, адже задача не з простих.

Головоломка, яка викликала резонанс у Твіттері, була опублікована Puzzle Tricks. Її суть полягає в тому, що потрібно виконати, здавалось би, нескладну математичну задачу. Отож, якщо 3+2 дорівнює 43, 4+3 дорівнює 54, а 5+4 дорівнює 65, скільки буде 9+5?

головоломка
Чи зможете ви вирішити цю математичну задачу? / Puzzle Tricks

Відповідь може бути не такою очевидною, як здається на перший погляд. Ця головоломка змусила людей чухати голови у намаганнях знайти правильне рішення. Чи можете ви її вирішити?

відео дня

З моменту публікації головоломка набрала понад 60 тисяч переглядів, і ця цифра продовжує зростати.

Математична задача також спонукала багатьох користувачів опублікувати свої думки у коментарях. Хтось написав, що буде 79, хтось – 106, а хтось вважає, що правильне рішення – це 109.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про головоломку для людей з нестандартним мисленням. Щоб її вирішити, потрібно використовувати свої навички аналізу та логічного мислення. Завдання полягає в тому, що потрібно знайти ключ від прихованого скарбу за секретним кодом на зображенні.

Також Главред ділився cкладною головоломкою, яка пропонує читачам знайти помилку на малюнку, де зображено людину, яка дивиться телевізор. Якщо ви впораєтеся з нею за п’ять секунд або менше, у вас, ймовірно, вражаючий IQ.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти