Шикарне дерево простоїть багато років: як вибрати хорошу штучну ялинку

22 грудня 2022, 17:00
Обрана якісна ялинка зможе прикрашати ваш будинок роками, але потрібно звертати увагу на важливі речі.
Новий рік, новорічна ялинка
Як вибрати хорошу штучну ялинку / фото ua.depositphotos.com

Зовсім скоро почнеться святкування Нового року 2023 і до цього дня багато хто готується заздалегідь. Одним із символів Нового року є ялинка.

Існує безліч варіантів того, яке саме прикрашати дерево. Хтось купує живе зрізане дерево, хтось прикрашає посаджену в землю ялинку. Відмінним варіантом може виявитися покупка штучного дерева.

Якщо ви вирішили придбати собі штучну ялинку, то необхідно звернути увагу на її якість. Адже якісне дерево може прослужити роками.

На що звернути увагу при виборі ялинки

Краще перевірити якість ялинки ще в магазині. Необхідно провести рукою по стовбуру і гілці штучного дерева. Якщо голки залишилися на вашій руці, то краще продовжити пошуки, адже таке дерево через кілька років може залишитись "голим" через те, що всі деталі погано прикріплені.

Зверніть увагу на вагу ялинки. Якщо дерево здається вам занадто легким, то воно може не витримати ваги новорічних іграшок і завалитися в сторону. Також міцною повинна бути і підставка, яка тримає саме дерево. Найчастіше використовується пластикова хрестовина, але кращим варіантом стане дерев'яна або залізна. Якщо ви все ж захотіли купити пластикову підставку, то вибирайте ту, яка виконана з якісного і міцного матеріалу.

Також потрібно спробувати зігнути гілку. Якщо вона досить гнучка і легко приймає попереднє положення, на ній не залишається заломів, то це хороший варіант.

Вас також цікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти