Казкова оптична ілюзія для найрозумніших: лише одиниці знайдуть пташку за 15 секунд

1 липня 2023, 14:52оновлено 2 липня 2023, 15:18
17983
Розібратися із загадковим малюнком буде непросто. Пташка заховалася у такому місці, де помітити її зможуть лише справжні генії.
Головоломка, девушка
Лише одиниці знайдуть пташку на картинці за 15 секунд/ fresherslive.com, ua.depositphotos.com

Щоденне розгадування загадок, головоломок та оптичних ілюзій допомагає не лише тримати в тонусі мозок, а й покращувати свої розумові здібності й гарно тренувати уважність та спостережливість. Наступна оптична ілюзія здатна заплутати навіть найуважніших, адже потрібно буде знайти пташку на малюнку із казковим сюжетом.

На картинці ми бачимо казкових тваринок, які, очевидно, у Хелловін ходять за цукерками. Персонаж-єнот відкриває їм двері й зустрічає своїх гостей на порозі з цілою мискою солодощів. Події відбуваються вночі або пізно ввечері, коли великий місяць уже видніється на небі, пише Fresherslive.

Якщо вам подобаються головоломки та оптичні ілюзії, радимо розв'язати також наступну: Лише 5% людей здатні впоратися з оптичною ілюзією: треба знайти друга для слона

відео дня

Але десь на цій картинці заховалася пташка, яку неможливо побачити неозброєним оком. Навіть не думайте, що завдання буде легким – для його виконання доведеться зібрати докупи всю свою уважність, зосередитися і ні на що не відволікатися.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 15 секунд. Не кожному буде це під силу. Але якщо ви готові перевірити свою спостережливість, то не варто відступати назад.

Головоломка
Лише одиниці знайдуть пташку на картинці за 15 секунд/ fresherslive.com

Якщо вам не вдається відшукати пташку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий верхній кут картинки.

Внизу ми залишимо правильну відповідь.

Головоломка
Пташка на дереві у правому верхньому куті/ fresherslive.com

Раніше ми розповідали про надзвичайно складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти глиняний горщик за 14 секунд. Щоб помітити глиняний горщик на зображенні "кам’яного пейзажу", потрібно мати справжній талант і бути неймовірно спостережливим.

Нагадаємо, також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти зелену крапку всього за 7 секунд. Серед великої кількості чорних крапок на картинці десь причаїлася зелена. Не кожному вдасться її відшукати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти