Зіб'ють великий куш: названо найвдаліші знаки зодіаку в січні 2023

30 грудня 2022, 18:45оновлено 30 грудня 2022, 19:50
Астролог зазначає, що в січні не варто пасувати перед труднощами, адже якщо повірити в свою удачу, все складеться цілком сприятливо.
Влад Росс, гороскоп 2023
Влад Росс / УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс назвав 4 знака зодіаку, який в січні буде легко. Як каже Росс Главреду, тельців, близнюків, скорпіонів і риб чекають приємні клопоти.

"Для Тельця січень-2023 обіцяє бути відносно рівним періодом. Його чекають приємні клопоти і невимушене спілкування з друзями і близькими. Головне в цьому місяці для Тельця - не намагатися кардинально змінювати своє життя. Набагато корисніше буде спробувати поліпшити те, що вже є. Так що нема чого смикатися, у Тельця все попереду, адже, починаючи з травня, його відвідає велика удача", - говорить астролог.

Під час новорічних канікул Тельцям слід гарненько відпочити і відновити сили. Сприятливий відпочинок в горах.

"На роботі в цьому місяці Тельцю буде особливо нічого ловити. Коли свята закінчаться, можна приступити до роботи, але без фанатизму. Бажано зосередитися на повсякденних справах, не будувати наполеонівських планів, не потрібно поспішати і приймати важливих рішень, тим більше, до 20 січня", - додав він.

З грошима у Тельця все буде в порядку. Він вміє поводитися з ними розсудливо, і це вміння не повинно підвести представників знака і в цьому місяці. А взагалі, будь-які фінансові операції в січні будуть ризикованими для Тельця, особливо оформлення кредиту. Також можлива якась афера з безготівковим розрахунком, тому слід бути уважнішими – шахраї не дрімають. Багато Тельців у січні-2023 можуть отримати несподівану грошову винагороду, спадщину або виграти в лотерею.

"Особисте життя Тельця буде спокійним, гармонійним і розміреним протягом усього першого місяця року. Однак у деяких представників знака зодіаку можуть виникнути романтичні почуття до людини, що знаходиться десь за кордоном. Тому Тельці, які будуть перебувати на морі або в іншій країні, несподівано можуть зрадити своєму чоловікові, особливо це стосується жінок-Тельців. Однак слід пам'ятати, що, найімовірніше, ці відносини ні до чого не приведуть, більш того, не факт, що об'єкт симпатії буде відповідати взаємністю в подальшому. Так що варто звернути увагу на свого чоловіка і поберегти відносини з ним", - сказав Росс.

Здоров'я у Тельців в цьому місяці буде залізним. Практично всі Тельці в цей час будуть захищені від серйозних проблем. Однак від вірусів і загострення хронічних хвороб вони не будуть застраховані, особливо це може стосуватися дихальних шляхів. Тому слід уникати переохолодження і купання в ополонці на Водохреща. Крім того, в січні Тельцю ризиковано буде займатися травмонебезпечними видами спорту, тому краще уникати фізичних перевантажень.

Що чекає Близнюків у січні

"Близнюкам в січні-2023 буде ні холодно, ні жарко. У цьому місяці слід більше часу присвятити дому, в результаті чого відносини в родині стануть тепліше і гармонійніше. Початок року прийнято вважати початком нового життя, і близнюки це відчують", - сказав астролог.

Однак зірки радять діяти розмірено і не поспішати, оскільки надто вже буде великий вплив минулого, надто вже буде тиснути карма. Якщо є незакінчені справи і зв'язки, які обтяжують близнюків, або питання до самих себе, то не слід форсувати події ні в любові, ні в професійній діяльності. Буде прекрасно, якщо Близнюки будуть намагатися втілювати в життя свої мислеобрази, тоді все у них буде чудово. Тому представникам знака потрібно працювати над думками.

"Що стосується фінансів, то зірки не радять Близнюкам ділитися своїми планами – колеги можуть по-різному відреагувати на устремління представників знака, тим самим завадивши досягненню цілей. В середині січня працездатність Близнюків буде вкрай низькою, особливо поблизу 15 січня. Отримуючи в цей час чергове доручення від керівництва, відразу слід домовлятися про більш тривалий термін виконання, ніж зазвичай, інакше в середині місяця Близнюків можуть просто звільнити", - додав він.

До кінця місяця ситуація зміниться, і Близнюки відчують прилив енергії і зможуть надолужити згаяне, швидко впоратися з поставленими завданнями.

"Щодо фінансів у січні 2023 року Близнюкам слід проявляти ощадливість. Повільно, але впевнено вдасться наближатися до фінансового успіху. Цього місяця Близнюки можуть зазнати втрат з вини найманих працівників", - додав Росс.

В особистому житті січень-2023 принесе Близнюкам довгоочікуване пожвавлення в почуттях, особливо це стосується сімейних представників цього знака. Тому варто запланувати спільний з чоловіком вихід у світ або заміську поїздку.

Одиноким Близнюкам січень надасть можливість виправити помилки минулого. Якщо вони давно з кимось розійшлися, з'явиться можливість повернути цю людину. В цей час про себе може нагадати колишня любов Близнюків – їй варто дати другий шанс, якщо самі Близнюки досі відчувають сильні почуття.Якщо Близнюки в сварці зі своїм діловим партнером, то в січні вдасться залагодити конфлікт, відновити справедливість і все залагодити.

"Зі здоров'ям у Близнюків не буде серйозних проблем. Однак ресурси організму не такі великі, як хотілося б, тому не варто випробовувати їх на міцність, інакше можливі загострення хронічних захворювань, особливо пов'язаних з перенесеними коронавірусом або туберкульозом. Потрібно намагатися не порушувати звичний режим дня і харчуватися збалансовано. Сприятливо в січні сісти на дієту або перейти на роздільне харчування. Друга половина січня - це гарний час для відвідування психолога, медитації, розслаблення і замовлення натальної карти", - зазначив астролог.

Що чекає Скорпіонів в січні

"У січні 2023 року Скорпіону необхідно проявляти більше ініціативи, це буде важливо в цей період. Місяць може бути з надривом: з одного боку, він буде позитивним, але з іншого – не особливо хороший. На роботі Скорпіон повинен бути максимально ініціативний і активний – тільки в цьому випадку з'являться проблиски надії на успіх в січні. Не варто йти на поводу у обставин – потрібно проявляти волю, витримку і чинити опір. У цьому місяці представників знака чекають великі зміни на краще. Скорпіон зуміє обернути будь-які зміни собі на користь", - сказав Росс Главреду.

Скорпіону не можна піддаватися святковому настрою, а потрібно відразу братися за роботу, конкурувати, будувати великі плани. У другій половині січня випаде шанс очолити колектив, стати лідером або зайнятися колективною творчістю. Скорпіон буде відчувати потребу в соратників, друзів, колективі співробітників, здатних збільшити продуктивність самого Скорпіона в кілька разів.У січні-2023 Скорпіону необхідно уникати зайвих витрат. Не виключено, що начальство захоче покласти на представників знака деякі службові витрати. При цьому важливо скрупульозно зберігати касові чеки, щоб отримувати компенсацію.

"Що стосується здоров'я, то Скорпіону в січні не рекомендується захоплюватися народною і нетрадиційною медициною, вживати спиртні напої. Є велика небезпека отруїтися, тому експериментувати зі здоров'ям не можна. Слід проявляти більше скептицизму по відношенню до цілителів – є небезпека стати жертвою шарлатанства і шахрайства. Зі Скорпіона можуть витягнути великі суми грошей, обіцяючи позбавити його від псування", - додав астролог.

Що чекає Риб в січні

"Далеко не всі події січня-2023 виявляться приємними для Риб. Це буде середній місяць. Не варто пасувати перед труднощами, адже якщо риби повірять в свою удачу, все складеться цілком сприятливо. Рибам в цьому місяці слід якомога частіше зустрічатися з рідними і друзями, відпочивати, не скупитися не знаки уваги і подарунки, приділяти увагу своєму оточенню", - сказав астролог.

У плані кар'єри риб чекає досить непоганий місяць, який має всі шанси скластися вдало. Представники цього знака в січні можуть знайти надійних ділових партнерів і можуть розраховувати на підтримку впливових покровителів, допомогу колег, прихильність керівництва. Рибам потрібно ставитися з великою серйозністю до всіх своїх обов'язків. Слід постаратися менше говорити і обіцяти, а більше робити.

"У другій половині місяця зоряна обстановка може сприяти виникненню неприємностей на роботі, відсутності взаєморозуміння, а, крім того, неадекватній оцінці власних здібностей. Якщо у риб є фінансові проблеми, то потрібно постаратися за січень все їх вирішити і роздати всім борги. Тоді все у Риб буде добре, і буде дано новий імпульс в їх житті – нова робота і нова удача. Наприкінці січня - 2023 слід відмовитися від витрат, не підписувати фінансових документів", - додав він.

Перша половина січня сприятиме розвитку романтичних почуттів. А ось в родині до кінця місяця зірки рекомендують переглянути пріоритети і приділяти більше часу і уваги близьким. Якщо ж службові проблеми поглинуть риб всерйоз і надовго, їм потрібно взяти за правило залишати робочі справи за порогом будинку. Близькі чекають від риб турботи і уваги, а не нескінченних скарг на колег. Звичайно, Риби можуть розраховувати на підтримку сім'ї, але зловживати терпінням домочадців не слід.

Що стосується здоров'я, то риби в січні будуть перебувати у відмінній формі. Єдине, що може негативно відбитися на самопочутті, це підвищена тривожність. Рибам не варто приймати близько до серця складні ситуації, а потрібно вчитися відпускати проблеми, опрацьовувати страхи, негативні переживання. Деякі риби можуть зайнятися психологією, парапсихологією, медитацією. Також можна зайнятися танцями.

У другій половині січня-2023 у Риб можуть з'явитися головні болі. Тому слід більше часу проводити на свіжому повітрі, навіть якщо буде морозно, бажано за містом. Не варто забувати про відпочинок, інакше батарейки Риб швидко сядуть. Якщо головні болі не будуть довго проходити, потрібно звертатися до лікаря і припинити пити алкоголь.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти