Сонячне затемнення 20 квітня 2023: Овнам - нові можливості, Дівам - великий прибуток, Рибам - зміни

18 квітня 2023, 09:07оновлено 13 жовтня 2023, 10:29
Сонячне затемнення в знаку Овна зробить всіх активнішими по життю і змусить проявляти лідерські якості. Вплив затемнення триватиме два роки.

Анжела Перл, гороскоп
Яких змін чекати всім знакам зодіаку під час затемнення 20 квітня 2023, розповіла Анжела Перл / Фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Сонячне затемнення у квітні 2023 відбудеться 20 числа. Героями цього затемнення будуть Овни і Терези. Найбільші зміни відбудуться в житті представників цих знаків зодіаку.

Астролог Анжела Перл розповіла на своєму YouTube-каналі, чого чекати всім представникам зодіакального кола.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Овнів

У Овнів почнеться новий відрізок шляху. Ви на щось зважитеся - підштовхне до дій сонячне затемнення. Ви отримаєте новину, відбудеться зустріч.

Астролог зазначила, що багато чого залежатиме від настрою: якщо ви вірите в свої сили - все вийде, якщо ж, навпаки, заздалегідь сумніваєтеся в успіху, ніякого просування не буде. Без впевненості Овни ризикують втратити нові можливості упродовж найближчих двох років.

Прибуток може затриматися до 15 травня, каже гороскоп. Може з'явитися нова посада, робота, яка принесе більше грошей.

Затемнення також дасть поштовх у романтичних стосунках.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Тельців

Тельці вийдуть з тіні та заявлять про себе. Це затемнення дуже вдале для блогерів або публічних людей. Можуть відкритися таємниці, можливо не найприємніші.

Представники знака стануть сильнішими та впливовішими. Ви отримаєте новий статус завдяки зв'язкам і знайомствам, які не будете афішувати. Можливо буде підвищення на посаді, відкриття бізнесу тощо.

Деякі Тельці зважаться на переїзд в якесь ізольоване місце або за кордон.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Близнюків

Оточення Близнюків зміниться, будуть нові знайомства. Люди, які прийдуть у ваше життя, залишаться надовго. Близнюки стануть більш соціально активними.

Мрія наблизиться до того, щоб стати реальністю. У представників знака можуть з'явиться нові цілі та плани.

Прибуток Близнюків збільшиться. Особливо це стосується тієї діяльності, якою ви займаєтеся вже кілька років.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Раків

У Раків фокус буде на роботі й кар'єрі. Розпочнеться новий етап. Буде багато нововведень. Представники знака можуть кардинально поміняти рід діяльності, зміниться статус. Не виключено підвищення на посаді, ви перейдете на фріланс, вийдете на пенсію.

У найближчі два роки на Раків чекають досягнення, призи, нагороди.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Левів

На Левів чекає удача та везіння, поїздки й подорожі, нові зв'язки та контакти.

Представники знака можуть розширити свій бізнес на інші країни.

У найближчі два роки настане гарний час для того, щоб емігрувати, поїхати на навчання за кордон, отримати громадянство іншої країни.

Варто готуватися до того, що не всі будуть раді успіху Левів.

Сонячне затемнення 20 квітня для Дів

Сонячне затемнення вплине на сферу фінансів, причому не лише самих Дів, але і їхніх партнерів. Наприклад, чоловік/дружина поміняють роботу, зміниться джерело доходу тощо.

В цілому, прибуток збільшиться, особливо до 17 травня. Наприклад, Дівам можуть повернути борг.

Діви закладають фундамент того, щоб в найближчі два роки вийти на новий фінансовий рівень.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Терезів

Тема стосунків буде найважливішою впродовж найближчих двох років. Багато Терезів зустрінуть свою другу половинку, почнуться романтичні стосунки. Можливе укладення шлюбу або, навпаки, ви оформите розлучення.

У багатьох Терезів зміниться оточення, з'являться нові знайомі, родичі, колеги, клієнти.

Венера знаходиться в хорошому аспекті до Плутона, це може принести великі гроші або стосунки з впливовою людиною, свідчить гороскоп.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Скорпіонів

У багатьох Скорпіонів буде змінюватися щоденна рутина, спосіб життя, харчування, а також коло спілкування. Те, що почнеться в це затемнення, триватиме два роки.

Варто уважно ставиться до здоров'я. Якщо з'явиться нездужання, потрібно обов'язково сходити до лікаря. Затемнення покаже те, на що варто звернути увагу.

У роботі також будуть зміни, ви отримаєте нову посаду, оволодієте новою спеціальністю. Можливо зміниться керівництво, назва організації. Відкриються нові можливості.

З 20 травня по 10 липня з'явиться шанс досягти мети, з 16 серпня по 20 серпня - кар'єрне зростання.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Стрільців

Настає час, коли Стрільці зможуть розвинути свій талант і отримати завдяки цьому популярність. Ваші креативні ідеї будуть дуже вдалими і затребуваними.

Також настає хороший період в романтичних стосунках. На Стрільців чекають нові знайомства і побачення. У Стрільців, які вже у шлюбі, почнеться другий медовий місяць.

У представників знака вирішиться питання з нерухомістю, не виключена фінансова допомога або виграш.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Козерогів

На Козерогів чекає зміна місця проживання, переїзд, еміграція, зміна паспорта. В цілому, місце проживання стане просторіше або краще. Також можливе збільшення членів родини. Наприклад, народиться дитина або ви візьмете домашню тварину. Деяким Козерогам доведеться подбати про літніх родичів.

Якщо ви хочете взяти кредит, то з цим, найімовірніше, виникнуть складності. Наприклад, банк запропонує не дуже хороші умови.

Комфорт і безпека будуть найактуальнішими для Козерогів на найближчі два роки.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Водоліїв

Водолії стануть більш товариськими, з'являться нові друзі та однодумці. Може відбутися знайомство з впливовою людиною, яка змінить ваше життя.

Нові домовленості й контракти принесуть прибуток.

Водолії зважаться на щось, чого раніше боялися. Деякі представники знака переїдуть кудись або оволодіють новою спеціальністю.

Сонячне затемнення 20 квітня 2022 для Риб

Затемнення у Риб пройде в секторі грошей, прибутку, ресурсів. Відкриється дворічний період хороших фінансових можливостей. Може з'явитися нова робота, нове джерело доходу, бізнес.

Риби можуть отримати спадщину. З'явиться ідея, як по-іншому почати заробляти. Нова робота або клієнт залишаться з вами надовго, каже гороскоп. Риби придбають щось цінне.

Цінності також будуть змінюватися. Наприклад, якщо раніше ви виносили на перше місце роботу, то тепер це буде сім'я або здоров'я. В результаті Риби поміняють своє життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти