Затемнення в 2022 році: коли відбудуться і як вони можуть вплинути на достаток і благополуччя

7 січня 2022, 06:04оновлено 3 лютого 2022, 18:50
Що категорично не можна робити в дні затемнень.
Затемнення в 2022 році
Затемнення в 2022 році-сонячні і місячні / depositphotos.com/

У 2022 році відбудеться два сонячних і два місячних затемнення, які утворюють коридори. Чого очікувати від цих природних явищ і чим вони можуть для нас обернутися, дізнався Главред.

Місячний календар на січень 2022 розповість, які дні будуть найбільш сприятливими, а які можуть принести біди і нещастя.

Календар затемнень 2022

У 2022 році відбудеться чотири затемнення. На думку астрологів, чим менше затемнень, тим більш мирно і спокійно пройде рік. 2 сонячних і 2 місячних затемнення обіцяють рівні, без сильних потрясінь 12 місяців.

30 квітня 2022 - часткове сонячне затемнення о 23:28 за Києвом. Його можна буде спостерігати в Південній Америці та Антарктиді. Воно відбудеться в сузір'ї Тельця і змусить багатьох переглянути свої відносини з грошима і фінансовими питаннями і подарує шанс поглянути на життя по-новому і знайти джерела додаткового заробітку або визначитися з пріоритетами.

16 травня 2022 - повне місячне затемнення о 07:14 за Києвом. Його можна буде спостерігати в Південній і Північній Америці, Європі та Африці. Астрологи вважають, що місячне затемнення в сузір'ї Скорпіона – один з найнебезпечніших днів року. Воно може найсильніше відіб'ється на людях останньої декади знаків Тельця, Скорпіона, Лева і Водолія. У цей день слід роздати борги і уникати великого скупчення людей.

25 жовтня 2022 - часткове сонячне затемнення о 13: 49 за Києвом. Це природне явище можна буде спостерігати в Європі, Азії, Близькому Сході і північному сході Африки. Сонячне затемнення в Скорпіоні допоможе знайти рішення давньої проблеми. У цей день можуть розкритися таємниці і секрети не тільки чужі, але і ваші, а люди покажуть свою справжню натуру. Напередодні затемнення варто звільнитися від зжили себе зв'язків і відносин і позбутися від непотрібних речей.

8 листопада 2022 - повне місячне затемнення о 13: 02 за київським часом. Помилуватися ним зможуть жителі Австралії, Азії, Тихого океану і Америки. Це затемнення торкнеться фінансової сторони життя. Можливо, як і придбати так і втратити щось цінне. У цей день добре складати плани і цілі на майбутнє.

читайте такожКоли прибирати ялинку після Нового року 2022: як зробити це правильно і не накликати біду

Затемнення в 2022 році: що робити в ці дні

У періоди затемнень спокій і розважливість стають вашими головними помічниками. Приймайте зважені рішення, помилки в цей день можуть мати довгограючі наслідки і затягнуться не на один рік. У період місячних затемнень підвищується ймовірність конфліктів, тому краще звести спілкування до мінімуму. Значні зміни можуть торкнутися тих, чиї планети і точки гороскопу народження зачеплені точками затемнення.

Під час затемнень не можна:

  • приймати важливі рішення;
  • починати нове;
  • брати в борг і позичати;
  • приймати імпульсивні рішення;
  • міняти роботу;
  • приводити хірургічні втручання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти