Сонячне затемнення 25 жовтня: на кого чекає фатальне везіння, а на кого – сила-силенна проблем

24 жовтня 2022, 05:43
Астролог Влад Росс передбачив, як на кожного з нас вплине жовтневе сонячне затемнення, і як воно вдарить по Росії.
Астролог Влад Росс назвав три знаки, яким сонячне затемнення 25 жовтня принесе казковий успіх
Астролог Влад Росс передбачив, як сонячне затемнення 25 жовтня вплине на Росію і половину знаків зодіаку / Колаж Главред, Reuters , pixabay.com

Сонячне затемнення, яке відбудеться в жовтні, вплине на фінансову сферу життя, а також запустить незворотні процеси руйнування путінського режиму. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перш за все, астролог зазначив, що майбутнє сонячне затемнення буде частковим і відбудеться 25 жовтня о 13:48 за київським часом. Воно відкриє черговий коридор затемнень, який завершиться місячним затемненням 8 листопада.

За словами Влада Росса, сонячне затемнення відбудеться на осі Телець – Скорпіон, а це "фінансова вісь".

"Тому в дні поблизу затемнення буде переглядатися фінансове підґрунтя цінностей усього світу. У нас на порозі осіння фінансова криза. Можуть відкриватися раніше приховані для нас речі, особливо в фінансових питаннях, оскільки затемнення відбудеться в знаку Скорпіона. Це сонячне затемнення може принести різні фінансові події зі знаком плюс або мінус. Це час переосмислення і змін у справах, що стосуються загальних фінансів, питань спадку, позик і боргів", – вважає Росс.

Астролог додав, що затемнення 25 жовтня буде на південному вузлі, а це означає, що стануть актуальними питання, вирішувати які доведеться не самостійно, а спільними зусиллями з кимось, особливо з людьми з минулого.

Також, на думку астролога, сонячне затемнення здійснить не найсприятливіший вплив на Росію.

"Вплив затемнення на Росію проявиться в тому, що там почнуться масові протести. Наближення цього затемнення відчувалося набагато раніше – його вплив проявився у вигляді протестів у Дагестані, стрілянини в школі Іжевська тощо. Особливо яскраво його вплив проявиться 24-26 жовтня: в цей час почнуться незворотні процеси руйнування путінської вертикалі влади, а також є ймовірність, що стануть розгоратися протести по всій Росії проти "могилізації", коли з України повалять трупи загиблих російських солдатів", – прогнозує Влад Росс.

Крім того, астролог назвав знаки зодіаку, які будуть найбільш схильні до впливу сонячного затемнення, і розповів, кому воно принесе приємні події, кому – випробування або проблеми.

"Найбільше неприємностей буде на осі вузлів Раху і Кету, тобто у Скорпіона і Тельця – їм затемнення обіцяє безліч складних життєвих ситуацій. А також не пощастить Льву. Цим трьом знакам зодіаку слід бути дуже обережними в період цього затемнення", – застеріг Влад Росс.

А от на Терези, Водолія і Близнюків, за прогнозом астролога, жовтневе сонячне затемнення вплине дуже благотворно.

"На ці три знаки зодіаку чекає дуже велика удача і просто фатальне везіння поблизу цього затемнення", – запевнив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав гороскоп Володимира Путіна і передбачив місяць смерті лідера РФ, а також спрогнозував, як саме його вб'ють. Втім, до того Путін може встигнути накоїти лиха – про це говорить інший прогноз Влада Росса, в якому він розповів, коли Кремль може пустити в хід ядерну зброю, а також назвав українські міста, яким загрожує найбільша небезпека.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти