Впораються із загадкою лише одиниці: потрібно знайти трьох поросят без капелюшків

27 червня 2023, 17:05оновлено 28 червня 2023, 16:45
4167
Тільки найуважнішим вдасться помітити тваринок, які відрізняються від усіх інших. Зробити це потрібно всього за 10 секунд.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти трьох поросят без капелюшків на малюнку всього за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Brightside, ua.depositphotos.com

Якщо розгадувати головоломки та різні загадки кожного дня, можна серйозно покращити свої розумові здібності, пам'ять та увагу. Достатньо буде приділяти таким завданням хоча б по 5-10 хвилин на день.

Наступна загадка буде під силу тільки найуважнішим людям, адже потрібно буде знайти трьох поросят без капелюшків серед великої кількості тваринок.

Якщо вас цікавлять головоломки, пропонуємо розгадати ще й таку: Неймовірно складна загадка: лише одиниці знайдуть м’яч серед панд за 5 секунд

відео дня

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати за обмежену кількість часу – всього за 10 секунд, пише Brightside. Чи готові ви кинути собі виклик і випробувати свою уважність?

На картинці ми бачимо велику кількість поросят, які одягнені у різнокольорові святкові капелюшки. На перший погляд здається, що усі тваринки мають головні убори, але насправді це не так. На малюнку є троє поросят, на головах яких немає капелюшків.

Спробуйте знайти цих поросят за 10 секунд. Зосередьтеся на виконанні завдання і намагайтеся не відволікатися ні на що інше. Щоб проконтролювати час, який ви витратите на завдання, можна скористатися секундоміром або таймером.

Коли розгадаєте загадку, за бажання можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони теж будуть не проти перевірити свою уважність і швидкість реакції.

Головоломка
Лише троє поросят на малюнку не мають капелюшків/ Brightside

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо невелику підказку. Зверніть увагу на правий верхній кут – там ви знайдете перше порося без капелюшка. Також переведіть погляд у правий нижній кут – там буде друге порося. Третє – біля лівого краю малюнка ближче до центру.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Головоломка
Поросята без капелюшків добре заховалися/ Brightside

Раніше ми розповідали про дуже цікаву загадку на уважність, у якій потрібно знайти мишу серед білок за 10 секунд. Мишку від білочок практично не відрізнити, тому із завданням зможе впоратися не кожен.

Також ми розповідали про неймовірно складну загадку, у якій потрібно знайти м’яч серед панд за 5 секунд. Лише на перший погляд може здатися, що завдання нескладне – насправді помітити м’яч буде дуже важко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти