Неперевершена загадка на уважність: потрібно знайти мишу серед білок за 10 секунд

21 червня 2023, 07:05
6196
Мишку від білочок практично не відрізнити, тому із завданням зможе впоратися не кожен.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти мишу серед білок за 10 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Якщо розгадувати різноманітні головоломки і загадки щодня, з часом ви помітите, наскільки гострішим буде ваш розум. Таким чином дуже добре тренується кмітливість та удосконалюється спостережливість. Наступна загадка змусить вас бути максимально уважними, адже потрібно буде знайти мишку, яка заховалася серед великої кількості білочок.

Не варто розслаблятися під час виконання цього завдання, адже доведеться спішити – мишку потрібно знайти всього за 10 секунд, пише Brightside.

На малюнку ми бачимо десятки білочок. Деякі з них тримають у руках лісовий горіх, яблуко або квітку. Але серед натовпу цих тваринок заховалася одна непрохана гостя, яка намагається бути непомітною – мишка.

відео дня

Помітити мишку важко ще й через кольори картинки – малюнок виконаний у схожих тонах, що може ще більше заплутати.

Спробуйте сконцентруватися на завданні, не відволікатися ні на що інше і вкластися у запропонований час. Можете засікти витрачений на завдання час за допомогою секундоміра.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося знайти мишку за 10 секунд – просто дайте собі більше часу і продовжуйте пошуки.

Головоломка
Потрібно знайти мишу серед білок за 10 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдалося знайти мишку серед білочок за 10 секунд, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий верхній кут картинки і пошукайте там.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Мишка заховалася у верхній частині малюнка/ Brightside

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти чотири зірки серед куль за 10 секунд. Тільки найвитриваліші та найуважніші зможуть виконати це завдання до кінця.

Також раніше ми розповідали про неймовірну загадку на уважність, у якій потрібно знайти чотирьох котів серед тигрів. Доведеться бути максимально уважними, якщо ви хочете відшукати добре захованих котиків. Це завдання під силу не для всіх.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти