Загадка, яка змусить чухати голову: лише одиниці знайдуть 4 зірки серед скляних куль

17 червня 2023, 07:05
36823
Серед великої кількості деталей знайти зірки буде непросто. Тільки найвитриваліші та найуважніші зможуть виконати це завдання до кінця.
Головоломки
Потрібно знайти чотири зірки серед скляних куль/ Brightside

Якщо ви вважаєте себе уважною людиною, яка звикла доводити усі справи до кінця, тоді наступна загадка точно вам сподобається. Завдання полягає у тому, що потрібно знайти чотири зірки серед великої кількості деталей на малюнку.

На картинці ми бачимо велику кількість сувенірних скляних куль, всередині яких є різні предмети – ялинки, будиночки, олені, подарунки, сніговики і серця. Серед куль ходять пінгвіни, які, очевидно, підбирають для себе сувеніри, пише Brightside. Увесь цей сюжет розташований на блакитному тлі.

Але десь серед скляних куль і пінгвінів заховалися чотири зірки. Знайти їх буде непросто – доведеться зібрати до купи усю свою уважність та посидючість. Якщо ви готові кинути собі виклик і виконати завдання, тоді сідайте зручніше, не відволікайтеся ні на що інше і – вперед.

відео дня

Завдання потрібно виконати за 10 секунд – якщо вам вдасться вкластися у цей час або навіть виконати завдання швидше, тоді ви точно потрапите у категорію геніїв, адже зробити це буде надзвичайно складно.

Щоб засікти потрібний час, покладіть біля себе секундомір або увімкніть таймер. Обмеження у часі допоможуть краще зосередитися і пробудять у вас "дух змагання".

Головоломка
Потрібно знайти чотири зірки серед скляних куль/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти зірки, даємо невелику підказку. Спочатку переведіть погляд у правий верхній кут – там перша зірка. Друга заховалася під ногами у двох пінгвінів, які стоять у верхній частині картинки. Третя – у лівому нижньому куті, а четверта майже непомітна за однією з куль недалеко від голови нижнього правого пінгвіна.

Внизу ми залишили картинку із позначеною на ній правильною відповіддю.

Головоломка
Знайти усі зірки буде непросто/ Brightside

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти зірку серед чудернацьких котів за 7 секунд. На малюнку з багатьма котами не так уже й просто помітити одну важливу деталь. Тому впоратися із завданням зможуть не всі.

Також раніше ми розповідали про неймовірну загадку на уважність, у якій потрібно знайти чотирьох котів серед тигрів. Доведеться бути максимально уважними, якщо ви хочете відшукати добре захованих котиків. Це завдання під силу не для всіх.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти