Таролог розповіла, чи побоюватися українцям до кінця грудня ракетних ударів ворогів

8 грудня 2022, 19:00оновлено 8 грудня 2022, 19:41
Таролог Ольга Стогнушенко дала прогноз щодо того, чи буде в цьому місяці Росія тероризувати Україну масованими обстрілами.
Прогноз карт Таро
Таролог розповіла, чи чекати українцям до кінця грудня ракетних ударів ворогів / Annie Tan-Yee / Flickr / скріншот з відео

До кінця грудня нинішнього року в Україні ще будуть обстріли окупантів, але аж ніяк не такі масштабні, як раніше. Такий прогноз озвучила відомий таролог з Дніпра Ольга Стогнушенко.

"Буде паніка серед людей, але наша система ППО добре впорається із загрозою. І збиток буде завдано менший, ніж ми очікуємо", — розповіла вона.

За словами Стогнушенко, завдяки вмілим діям української армії, країна-агресор, Росія, регулярно зазнає втрат. Але, на жаль, до кінця грудня в окупантів вистачить зброї для того, щоб не давати українцям спати спокійно.

"Але завдяки новим тактикам військових ЗСУ, у ворога критично скоротиться кількість зброї, солдатів і, звичайно, атак", — повідомляє вона.

Як каже Стогнушенко, окупанти знову загрожуватимуть Україні ядерною зброєю, але далі порожніх загроз ситуація рухатися не буде.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти