"Може бути помста": таролог спрогнозував, коли в грудні українцям потрібно чекати удару ворога

4 грудня 2022, 15:16
24-25 грудня 2022 року може бути помста російських ворогів українцям - за плани щодо перенесення Різдва Христового з 7 січня саме на ці дати.
Таро, Грицай
Таролог спрогнозував, коли в грудні українцям потрібно чекати удару ворога / колаж фото https://ua.depositphotos.com і скріншот з відео

24-25 грудня цілком імовірний новий удар російських окупантів - як помста за те, що в Україні хочуть перенести з 7 січня на цю дату Різдво. Такий прогноз дав в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз" відомий нумеролог і Таролог Владислав Грицай звернув.

Він вважає, що у країни-агресора напевно буде величезне бажання мстити українцям – тому як у Кремля завжди була прив'язка до церковних дат. І окремо Грицай нагадав, що Російська православна церква (РПЦ) стала чи не головним напрямком ідеологічної підтримки кривавих дій Москви проти України.

"24-25 грудня - досить серйозні дати, коли може бути напад або можуть бути масштабні бомбардування. Це буде помста за те, що ми офіційно на церковному рівні хочемо возз'єднатися з європейським світом [...]. Додаємо всі числа, і у нас виходить 15. Це - аркан диявола. Це тільки підтверджує мої слова, що саме 24-25 числа може бути помста ворога за перенесення Різдва на цю дату", − сказав він.

Прогнози астрологів з приводу війни

Нагадаємо, згідно з прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, цілком можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

До того астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки.

За його словами, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти