Таролог спрогнозувала, коли українцям навесні чекати великих боїв

30 січня 2023, 16:12
Людмила Хомутовська також каже - карти Таро показують, що вже восени нинішнього року українці зможуть повернутися до мирного життя.
ВСУ, ХОМУТОВСЬКА
Таролог спрогнозувала, коли українцям навесні чекати великих боїв / Колаж фото УНІАН та скріншот з відео

Карти Таро показують, що в березні на фронтах україно-російської війни триватимуть активні бої, будуть жорсткі обстріли, проте вже в квітні ситуація зміниться. Такий прогноз зробила відомий екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська в коментарі каналу "Астро Світ".

"У березні великі бої. Максимальна активність. Щось у нас в квітні станеться. Або це буде взагалі перелом. Тому що в квітні ми отримуємо надто хороші новини. Які нам в принципі дають можливість видихнути. На жаль, я поки не бачу в цьому кінець війни. Скільки я на нього не дивлюся – останній підпис буде не відразу. Його показують карти в кінці літа або на початку осені. Але в квітні буде якийсь акорд, який кардинально змінить ситуацію", - сказала вона.

Хомутовська також каже - карти показують, що вже восени нинішнього року українці зможуть повернутися до мирного життя (активні бойові дії підуть на спад і масованих атак російських окупантів не варто чекати).

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти