"Залужний все добре продумав": таролог розповіла, чого чекати українцям на річницю вторгнення РФ

29 січня 2023, 12:48
Деякі українці лякаються від чуток щодо того, що Росія готує страшні сценарії на річницю свого вторгнення. Таролог зробила свіжий розклад.
Залужний, таролог
Таролог розповіла, чого чекати українцям на річницю вторгнення РФ / Колаж фото УНІАН та скріншот з відео

У річницю початку масштабного військового вторгнення РФ в Україну, українців чекають вельми цікаві події. Такий розклад на картах Таро зробила відомий таролог і астролог Людмила Хомутовська в інтерв'ю YouTube-проєкту "Мій світ".

"Я б сказала, що буде один-один. З двох сторін буде активність. Не можу сказати, що Росія буде сидіти і вичікувати. Але не бачу, що й Україна чиїсь накази виконуватиме і чекатиме. [ ... ] Ми підемо на рівних. Україна для початку починає захищатися, а потім набирає обертів. Це не контрнаступ, якого всі очікують. Це як результат того, що ми спершу обороняємося, а потім набираємо обертів", − говорить вона.

Чимала роль, каже Хомутовська, у прийдешніх подіях, відводиться головкому ЗСУ Валерію Залужному.

"Тут нам показують карту "Король чаш". Як би главнокомадующий. Я розумію, що це пан Залужний. Він все добре продумав. Він буде розігрувати свою сцену. Чекати. Там буде дуже цікаво саме в цей період", − сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.1

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти