"Випадає карта аркан "диявола": таролог здивувала прогнозом щодо закінчення війни

23 січня 2023, 09:44оновлено 23 січня 2023, 13:55
Як казав Таролог Яна Тимощук, карти їй підказують – на фронтах україно-російської війни є пара варіантів подальшого розвитку подій.
Карти Таро, Тимощук
Таролог Яна Тимощук здивувала прогнозом щодо закінчення війни / https://ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Відомий таролог і ведичний астропсихолог Яна Тимощук (відома також як "Езотеричка") стверджує-передчасно очікувати, що україно-російська війна в 2023 році закінчиться. Спеціалістка розповіла в інтерв'ю порталу УНІАН, що саме такий розклад їй показали карти Таро.

"Випадає карта "аркан диявола". Якщо відрахувати 15 місяців з дати настання 24.02, то отримуємо червень 2023 року. У цей час хороший період для України в плані деокупації територій. На жаль, спеціально затягують війну, озброєння не вистачає", - сказала вона.

Як далі говорила Тимощук, карти їй підказують - на фронтах україно-російської війни є пара варіантів подальшого розвитку подій. У песимістичному варіанті війна закінчиться не раніше 2025-го, в оптимістичному-трохи раніше. Однак для якнайшвидшої перемоги Україні необхідні регулярні поставки зброї від західних союзників.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, Таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролог.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти