Таролог спрогнозувала, коли ЗСУ повинні будуть звільнити Луганщину

12 листопада 2022, 16:09
Відомий Таролог Людмила Хомутовська конкретно і чітко прогнозує, що деокупація Луганської області може початися приблизно в районі Нового року.
Таро, Луганськ
Таролог спрогнозувала, коли ЗСУ повинні будуть звільнити Луганщину / https://ua.depositphotos.com

У Луганській області деокупація піде за приблизно таким же сценарієм, як і на Харківщині. Саме такий прогноз в інтерв'ю славі Дьоміну озвучила відомий український таролог Людмила Хомутовська

"На Луганщині та в Станиці Луганській особливо зараз максимальна активність. Сказати, що завтра або післязавтра туди прийдуть якісь зміни. Цього немає. Поки не йдеться про звільнення, а йде про накопичення ресурсів. Ми чекаємо [...] далі активується "колісниця" і дуже швидко почне все відбувається. Я так думаю, буде щось типу того, що ми бачили в Харківській області. Але зараз нам пропонують чекати". Хомутовська переконана, що деокупація Луганської області можлива тільки при наявності зброї, яку повинен поставити Захід", - сказала вона.

Сама Хомутовська прогнозує, що деокупація Луганської області може початися приблизно в районі Нового року.

"Якщо буде більше зброї, то так, зможуть. Зараз йде накопичення зброї. Карти нам говорять про те, що плани зараз прикривають, про зайве не розмовляють. Я не бачу по картах, що це все буде швидко. Це може бути на рівні Нового року і трохи далі", - підсумувала вона.

Нагадаємо, згідно з прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, цілком можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

До того астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки.

За його словами, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти