На початку зими: коли Україну чекає потужний прорив у війні - прогноз таролога

3 листопада 2022, 20:26
Відомий таролог Владислав Грицай прогнозує, що до грудня нинішнього року буде потужний і крутий прорив у війні в Україні.
Таро, зима, ВСУ
Коли Україну чекає потужний прорив у війні - прогноз астролога / https://ua.depositphotos.com і УНІАН

У грудні нинішнього року в україно-російській війні має статися помітний прорив. Відповідний прогноз зробив відомий Таролог Владислав Грицай В YouTube-каналу "КаПаБу".

"Я думаю, що найближчим часом, в листопаді будуть нові домовленості, які на нас вплинуть. А в 20-х числах грудня напевно будуть або переговори, або якась дуже різка зміна в плані війни, вступ в якийсь новий статус і, сподіваюся, що не заморожування, а вже перемога, може бути не на 100 відсотків, але дуже очевидна", ‒ сказав Грицай.

За його словами, у війні було кілька ключових точок. Перша - 24 квітня, до якої Україна, за великим рахунком, боролася поодинці, а помітна військова допомога від союзників почала надходити трохи пізніше.

Друга така точка, каже Грицай, 24 серпня. Він також провів паралель - мовляв, країна, як і людина через тиждень-два після дня народження відчуває небувалий приплив сил.

"Що сталося у нас? Через два тижні був харківський прорив. Україні було важливо дотягнути до Дня Незалежності", - підсумував він.

Нагадаємо, згідно з прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, цілком можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

До того астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки.

За його словами, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти