Якою стане Військова зима-2023 для України: прогноз таролога

19 жовтня 2022, 20:09оновлено 19 жовтня 2022, 20:48
Зараз близько 30% енергопідприємств України постраждали через обстріли. Нові обстріли можуть зруйнувати ще стільки ж, каже Таролог Людмила Хомутовська.
Таро, зима, ВСУ
Якою стане військова зима-2023 для України: прогноз таролога / https://ua.depositphotos.com і УНІАН

Зима 2022/2023 року для українців буде вкрай складною, але Україна (і перш за все - її енергетична система) безсумнівно вистоїть під атаками окупантів. Такий прогноз зробила відомий таролог Людмила Хомутовська в інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Україна вистоїть енергетично. Ми впораємося. Хоча це не про те, що нам не буде важко. Нам буде дуже важко. Але якось це ще більше зміцнить країну. Ще більше ресурсів ми будемо отримувати, але ми впораємося", ‒ сказала вона.

Дьомін процитував президента Володимира Зеленського - з приводу того, що російські окупантами своїми ракетами і дронами-камікадзе вже знищили третину електростанцій в Україні ‒ і запитав: чи буде ще знищено аналогічну кількість таких об'єктів, або все ж менше.

"У планах у РФ є знищення такої ж кількості енергетичних об'єктів України, скільки вже було знищено раніше. Хороша новина в тому, що активізувалися наші захисні системи. Мені здається, вони не повинні дати цього зробити. Відвоюємо і захистимо. Тим не менш, в планах (у окупантів – Главред) є таке", ‒ підсумувала вона.

Нагадаємо, згідно з прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, цілком можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

До того астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки.

За його словами, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти