"Чекаємо початок весни": таролог спрогнозувала фінальний термін перемоги України

14 жовтня 2022, 08:26оновлено 14 жовтня 2022, 09:02
Таролог Людмила Хомутовська розповіла, коли в Україні закінчиться війна. І українці зможуть остаточно зрозуміти, що вони перемогли російських окупантів.
таро, українські військові
Таролог спрогнозувала фінальний термін перемоги України / Колаж фото УНІАН, pixabay

Відомий український екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська розповіла, що, згідно з її прогнозом, україно-російська війна закінчиться у період з березня по квітень наступного року. Про це вона розповіла в програмі програми "Слава+".

Ведучий Слава Дьомін поставив їй відповідне питання.

"Всі говорять про те ‒ і тарологи в тому числі, і експерти - що вже в березні-квітні війна закінчиться. Тобто так - настане "Мир". Зараз ця історія зміниться? Дати зміняться?",- запитав він.

"Ось зараз дивлюся (перебирає колоду карт Таро ‒ Главред) Третій місяць. Чекаємо початок весни. Там все буде. Так що - рухаємося туди", - відповіла Хомутовська.

Нагадаємо, згідно з прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, цілком можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

Астролог Ангеліна Вакуліна попередила про загрозу швидкого загострення війни. Експерт не виключає, що війна в країні може затягнутися. Нелегкий період буде також протягом осені

До того астролог Влад Рос заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки.

За його словами, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який 2014 року анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти