Лише люди з гострим зором зможуть розгадати загадку: потрібно знайти зелену крапку

28 червня 2023, 09:59оновлено 29 червня 2023, 17:19
36700
Серед великої кількості чорних крапок на картинці десь причаїлася зелена. Не кожному вдасться її відшукати.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти зелену крапку серед чорних за 7 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Розгадування головоломок і різних загадок дуже позитивно впливає на мозок, покращує розумові здібності та загострює увагу. Якщо виконувати такі завдання регулярно, уже через короткий проміжок часу ви почнете помічати навколо себе такі деталі, які не впадали вам в око раніше. Наступна загадка пропонує перевірити свою уважність і швидкість реакції – потрібно за короткий проміжок часу знайти зелену крапку на малюнку.

На виконання завдання дається всього 7 секунд, пише Brightside. Не усім вдасться впоратися із загадкою за таку невелику кількість часу. Але якщо ви готові кинути собі виклик, тоді вперед.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, пропонуємо розгадати також наступну: Впораються із загадкою лише одиниці: потрібно знайти трьох поросят без капелюшків

відео дня

На картинці ми бачимо багато великих різнокольорових кругів, поверх яких намальована велика кількість чорних крапок. На перший погляд здається, що усі крапки на малюнку чорні. Але насправді це не так. Десь серед них причаїлася крапка відмінного кольору. Знайти зелену крапку буде непросто, адже від кольорів і фігур на картинці просто очі розбігаються.

Якщо хочете виконати це завдання і ще й вкластися у запропонований час, спробуйте зосередитися на малюнку і не відволікатися ні на що інше. Проконтролювати час, який ви витратите на загадку, вам допоможе секундомір або таймер.

Коли завдання буде виконане, можете запропонувати його також своїм рідним і друзям – можливо вони теж будуть не проти перевірити свою уважність.

Якщо вам не вдається знайти зелену крапку за 7 секунд, не варто засмучуватися. Просто дайте собі більше часу на виконання цього завдання.

Головоломка
Потрібно знайти зелену крапку серед чорних за 7 секунд/ Brightside

Даємо невелику підказку – зверніть увагу на лівий край картинки ближче до лівого верхнього кута. Не помічаєте там нічого дивного?

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Головоломка
Зелена крапка розташована ближче до лівого верхнього кута/ Brightside

Раніше ми розповідали про складну загадку, у якій потрібно знайти трьох поросят без капелюшків. Тільки найуважнішим вдасться помітити тваринок, які відрізняються від усіх інших. Зробити це потрібно всього за 10 секунд.

Також раніше ми розповідали про дуже цікаву загадку на уважність, у якій потрібно знайти мишу серед білок за 10 секунд. Мишку від білочок практично не відрізнити, тому із завданням зможе впоратися не кожен.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти