Коридор затемнень 2022: до 16 травня може статися трагедія – гороскоп для України та світу

2 травня 2022, 11:14оновлено 2 травня 2022, 12:20
Важким буде 9 травня. Цей день є середньою точкою між затемненнями. Може трапитися все, що завгодно. Людям марно шукати в цьому логіку.
гороскоп, гороскоп для України
Названо найважчий день для України під час коридору затемнень 2022 / Фото pixabay.com, Reuters

У суботу, 30 квітня, розпочався коридор затемнень, який триватиме до 16 травня і чинитиме вплив на світову економіку, міжнародні економічні відносини, політичні системи багатьох країн, зокрема й України.

Астролог Марина Скади розповіла, як коридор затемнень 2022 відіб'ється на долі нашої країни.

За словами Скаді, в травні цього року політичний вектор розвитку почне змінюватися в багатьох країнах. Поступово впроваджуватимуться зміни в соціальних та економічних програмах окремих держав, результати яких будуть помітні до кінця 2022 року.

читайте такожТригерне по повній: гороскоп для Росії на День перемоги 9 травня 2022Важким буде 9 травня, цей день є середньою точкою між затемненнями. Може трапитися, що завгодно. Людям марно шукати в цьому логіку. За словами фахівця, зовсім необов'язково, що фон цього дня буде негативним - можливий несподіваний поворот подій, щасливий випадок. При цьому і ймовірність неприємностей також велика. Адже цього дня все перевертається "з ніг на голову" і навпаки.

За словами астролога, можуть виникнути великі проблеми в управлінні державними фінансами, а також спроби приховати злочини, іноді ціною численних жертв.

"Якщо ж люди не хочуть розуміти очевидного і вважають за краще відмовчуватися, залишатися осторонь від того, що відбувається зараз, особливо в Україні, то таке колективне явище може стати плачевним для всього світу. Цей коридор затемнень змусить багатьох замислитися над тим, що відбувається зараз. Може статися трагедія, яка стане спусковим гачком у низці небезпечних подій, але це приверне увагу світової еліти до реальних проблем людства", – пояснила Марина Скаді.

Раніше астролог Надія Борова склала гороскоп для Путіна відповідно до можливого реального часу його народження. Астропрогноз обіцяє важкі часи для глави РФ. Все, що зараз робить кремлівський диктатор, лише шкодить йому.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти